Acasă CURS VALUTAR CURS VALUTAR BNR 15 APRILIE 2020. STAREA DE URGENȚĂ BLOCHEAZĂ PIAȚA VALUTARĂ....

CURS VALUTAR BNR 15 APRILIE 2020. STAREA DE URGENȚĂ BLOCHEAZĂ PIAȚA VALUTARĂ. CÂȚI LEI COSTĂ AZI 1 EURO

669
0

Banca Națională a României a anunțat noul curs de referință al monedelor de astăzi, 15 aprilie. Starea de urgență blochează piața valutară, iar euro este într-o continuă creștere!

RECLAMĂ

Potrivit informațiilor oferite în cadrul cursului valutar interbancar afișat în această dimineață, euro este din nou în creștere și la fel se întâmplă și cu dolarul american. Pe de altă parte, lira sterlină scade și înregistrează o valoare mult mai mică decât cea de ieri.

Curs BNR euro

Euro este într-o continuă creștere! Potrivit datelor prezentate în această dimineață în cadrul cursului valutar interbancar, moneda europeană înregistrează azi, 15 aprilie, o valoare mai mare decât cea din ziua precedentă.

1 euro = 4.8315 lei

Curd BNR dolar american

Spre deosebire de ziua de ieri, când era în scădere, azi, dolarul american crește și el! Banca Națională a României informează că moneda are valori mai mari decât cele de ieri, 14 aprilie.

1 dolar american = 4.4015 lei

Curs BNR liră sterlină

Spre deosebire de euro și dolarul american, lira sterlină este în scădere astăzi! Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață informează că moneda înregistrează o valoare mai mică față de cea din ziua precedentă. Cu toate acestea, valorile tuturor monedelor s-ar putea modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor fi afișate valorile fixe ale monedelor de astăzi, 15 aprilie.

1 liră sterlină = 5.5492 lei

Sursa: trending.cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentIohannis anunţă 7.200 de persoane infectate cu coronavirus, în România: „Staţi acasă, altfel, după sărbători vom avea înmormântări”
Articolul următorCe și cât mâncăm & Cum să nu te îngrași în izolare! Carmen Brumă îți spune ce să faci ca să te menții în formă