Acasă Stiri Iohannis anunţă 7.200 de persoane infectate cu coronavirus, în România: „Staţi acasă,...

Iohannis anunţă 7.200 de persoane infectate cu coronavirus, în România: „Staţi acasă, altfel, după sărbători vom avea înmormântări”

590
0

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că bilanțul îmbolnăvirilor de coronavirus în România a ajuns la 7.200. 

RECLAMĂ

Klaus Iohannis a declarat miercuri, la Palatul Cotroceni, că, din păcate, nu avem nicun motiv de relaxare, avem 20 de morţi în 24 de ore.

Preşedinte a anunţat că va solicita ministrului de Interne şi premierului să revină asupra acordului MAI – BOR și le-a transmis românilor să stea acasă pentru că altfel, după Sărbătorile de Paște vom avea parte de înmormântări.

„Astăzi suntem în prima zi din starea de urgență prelungită și din păcate nu avem niciun motiv de relaxare. Avem între timp peste 7200 de cazuri infectate. Avem de ieri până astăzi 20 de persoane care au murit și 340 de persoane în plus infectate cu coronavirus. Deci, nici vorbă de relaxare. Și ca să fie foarte, foarte clar și nu a ajuns încă la toată lumea. Cuvântul de ordine este stați acasă. Este regretabil să observăm și în viața noastră și în viața publică.

Probabil intențiile sunt foarte bune, dar nu s-a înțeles prea bine ce se dorește acolo. Nu este cazul să ne relaxăm, iar explicațiile care s-au dat au fost prea optimiste”, a declarat Iohannis.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentPoliţiștii vor împărţi lumină în noaptea de Înviere. Ministrul Vela a anunţat noi reguli
Articolul următorCURS VALUTAR BNR 15 APRILIE 2020. STAREA DE URGENȚĂ BLOCHEAZĂ PIAȚA VALUTARĂ. CÂȚI LEI COSTĂ AZI 1 EURO