Acasă Monden ,,Vreau să subliniez că Armin este o persoană extraordinară, cu un suflet...

,,Vreau să subliniez că Armin este o persoană extraordinară, cu un suflet curat și sincer.” Claudia Puican răspunde la zvonurile negative aduse soțului ei

408
0

Claudiu Puican răspunde la zvonurile aduse despre soțul ei și îi sare în apărare la acuzațiile de infidelitate din ultima perioadă.Claudia Puican este soția lui Armin Nicoară, iar cei doi arată cu fiecare ocazie că au o căsnicie fericită, indiferent de toate zvonurile la care iau parte și la acuzațiile de infidelitate aduse artistului.Claudia Puican sare în apărarea lui Armin Nicoară

RECLAMĂ

Mediul online este plin de zvonuri despre toți artiștii, iar fanii cârcotași reușesc să găsească mereu puncte sensibile de care să se agațe în viețile cântăreților sau vedetelor.Nici Armin Nicoară nu a scăpat de discuțiile despre eventualele infidelități, iar mai multe declarații savuroase făcute de artist la adresa altor femei au dat de gândit.

A fost criticat pentru faptul că ar fi recunoscut, chiar de față cu soția lui, că se gândește și alte nume din showbiz-ul românesc.

„În ultima perioadă, am remarcat că știrile au devenit tumultoase și se axează pe subiecte extrem de iritante despre soțul meu Armin. Vreau să subliniez că Armin este o persoană extraordinară, cu un suflet curat și sincer. Cele afirmate în presă sunt, în mare parte, glume, altfel nu s-ar fi viralizat atât de rapid”,Claudia Puican, mesaj și fotografii alături de soțul ei pe rețelele de socializare

După toate declarațiile din mediul online, Claudia Puican a ținut să menționeze că în ciuda micilor neînțelegeri dintre ei, cei doi se iubesc extrem de mult și sunt fericiți împreună, chiar dacă unele discuții îl pun într-o lumină nefavorabilă pe artist.

„Dacă ați avut ocazia să-l cunoașteți, știți cât de minunat este. Dacă nu, vă rog să vă rezervați judecățile până îl cunoașteți personal. Mulțumesc oamenilor care ne apreciază cu adevărat”, a mai spus Claudia Puican.

Viața de artist îi oferă ocazia să fie înconjurat de multe femei frumoase, cu toate acestea, soția lui, Claudia Puican, ține să clarifice că în viața lui nu mai există altă femeie și că le mulțumește celor care îi apreciază cu adevărat.

Armin Nicoară a recunoscut că este o fire mai glumeață, însă asta nu înseamnă că nu își iubește soția și nu o respectă. Numele lui a fost asociat până acum cu mai multe nume din muzică, printre care și Georgiana Lobonț, nașa lor.

În cadrul unui interviu mai vechi, Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat o singură dată, atunci când soția lui a și aflat, de altfel, iar în cadrul aceluiași interviu a spus că nu consideră un pupat pe buze drept înșelat.

sursa: https://www.kfetele.ro/vreau-sa-subliniez-ca-armin-este-o-persoana-extraordinara-cu-un-suflet-curat-si-sincer-claudia-puican-raspunde-la-zvonurile-negative-aduse-sotului-ei-20363326?utm_campaign=cross_parteneri&utm_source=wowbiz&utm_medium=kfetele-to-wowbiz-hp

RECLAMĂ
Articolul precedentVictoria Beckham bea un shot de oțet de cidru de mere în fiecare zi! De ce are acest obicei
Articolul următorGheorghe Turda face dezvăluiri despre legăturile neștiute dintre colegii lui de breaslă! Ce spune interpretul despre prietenia dintre Irina Loghin și Benone Sinulescu?: „Oamenii îi percepeau și ca un cuplu”