Acasă Monden Gheorghe Turda face dezvăluiri despre legăturile neștiute dintre colegii lui de breaslă!...

Gheorghe Turda face dezvăluiri despre legăturile neștiute dintre colegii lui de breaslă! Ce spune interpretul despre prietenia dintre Irina Loghin și Benone Sinulescu?: „Oamenii îi percepeau și ca un cuplu”

333
0

Gheorghe Turda a vorbit despre legătura care a existat, pe vremuri, între Irina Loghin și regretatul Benone Sinulescu.

RECLAMĂ

Odinioară, Irina Loghin și Benone Sinulescu făceau echipă pe plan profesional, formând una dintre cele mai apreciate perechi muzicale, iar melodiile lor erau extrem de ascultate de public. Pe vremea aceea, multă lume credea că cei doi formează un cuplu și în viața reală, însă la doi ani de la moartea lui „Nea Beni”, fostul său coleg de breaslă, Gheorghe Turda, face lumină în acest caz, spunând dacă Irina Loghin și Benone Sinulescu au avut sau nu o legătură dincolo de proiectele artistice.

Gheorghe Turda este deja cunoscut pentru faptul că este unul dintre cei mai sinceri interpreți de muzică populară, care nu ezită niciodată să își expună punctul de vedere. Recent, artistul a vorbit despre legătura care a existat, cu mulți ani în urmă, între Irina Loghin și regretatul Benone Sinulescu, dezvăluind că aceștia au fost mereu colegi pe scenă, însă în viața privată, relația lor nu a depășit niciodată pragul unei prietenii.

De asemenea, Gheorghe Turda a mai menționat și alte zvonuri care planau, cu mult timp în urmă, asupra lui Benone Sinulescu, mărturisind că s-au spus multe lucruri neadevărate despre regretatul artist, pe vremea când acesta era încă în viață.

„Benone Sinulescu a fost foarte iubit, ca artist, da, era adulat de femei. Cu Irina Loghin, cu care a fost coleg de scenă, nu a format însă un cuplu, erau prieteni buni.Irina nu a fost îndrăgostită de Benone, l-a plăcut ca artist, ca bărbat, mai puțin. Au avut chimie pe scenă, poate că oamenii îi percepeau și ca un cuplu, dar nu a fost așa, știu toți din lumea muzicii populare că erau amici și atât.(…) Despre  Nea Beni  s-a spus și că și-a omorât nevasta cu toporul, că are copii ”din flori”, nimic adevărat, erau născociri, bârfe de babe”,

Irina Loghin, stil de viață sănătos la 84 de ani

Irina Loghin este una dintre cele mai ascultate și apreciate cântărețe de muzică populară din generația de aur și, deși a ajuns la vârsta de 84 de ani, încă se ține bine pe picioare și continuă să meargă la spectacole, pentru a-și bucura ascultătorii cu talentul ei muzical.

scenă: „Vreau să fiu lăsată să-mi văd de viață”

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un  ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună. Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos. Sportul şi alimentaţia contează enorm. Fac sport încă de tânără, alerg câţiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este uşor, dar aşa mă menţin”, a spus Irina Loghin, conform Antena 3.

sursa: https://www.wowbiz.ro/gheorghe-turda-face-dezvaluiri-despre-legaturile-nestiute-dintre-colegii-lui-de-breasla-ce-spune-interpretul-despre-prietenia-dintre-irina-loghin-si-benone-sinulescu-oamenii-ii-percepeau-si-ca-un-cuplu-20363842

RECLAMĂ
Articolul precedent,,Vreau să subliniez că Armin este o persoană extraordinară, cu un suflet curat și sincer.” Claudia Puican răspunde la zvonurile negative aduse soțului ei
Articolul următor„Nu prea știu câți bani am” Maria Constantin, dezvăluiri neștiute despre căsnicia cu Robert Stoica! Cântăreața spune fără rețineri cine se ocupă de gestionarea finanțelor în familie