Acasă SĂNĂTATE Victoria Beckham bea un shot de oțet de cidru de mere în...

Victoria Beckham bea un shot de oțet de cidru de mere în fiecare zi! De ce are acest obicei

452
0

Victoria Beckham se numără printre vedetele care consumă zilnic un shot de oțet de cidru de mere. Iată motivul pentru care vedeta internațională are acest obicei, dar și care sunt proprietățile acestui consum de oțet de cidru de mere!

RECLAMĂ
  • Victoria Beckham bea un shot de oțet de cidru de mere în fiecare zi
  • De ce are acest obicei

Oțetul de mere este un preparat obținut prin fermentarea sucului de mere sau a cidrului de mere, în care se adaugă culturi de drojdie. Spre deosebire de suc de mere sau cidru, oțetul are mult mai puține calorii și mai puțin zahăr. În schimb, conține o cantitate importantă de probiotice și enzime benefice pentru sănătate.

Victoria Beckham consumă zilnic un shot de oțet de cidru de mere

În ultimul timp, consumul de oțet de mere se află printre tendințele celebrităților care circulă pe rețelele de socializare.

Victoria Beckham sau alte vedete de la Hollywood, printre care și Kim Kardashian și Katy Perry, se numără printre persoanele care consumă zilnic câteva linguri de oțet de mere.

Ei bine, se spune că oțetul de mere ar fi o sursă de beneficii pentru sănătate, de la ajutor în pierderea în greutate și digestie până la îmbunătățirea aspectului pielii și protejarea sănătății intestinale.

Beneficiile consumului de oțet de mere

Știm, de altfel că, acest consum de oțet de mere a fost de mult timp asociat cu efectul antioxidant și antiinflamator. Acesta ajută la pierderea în greutate, reducerea apetitului și îmbunătățirea sensibilității la insulină și are o contribuție mare la controlul glicemiei și diabetului.

Mai mult decât atât, oțetul de cidru de mere a fost promovat pentru protejarea sănătății intestinale, reducerea nivelurilor de colesterol și diminuarea crampelor musculare în timpul sau după antrenamente, crescând chiar nivelurile de energie la unele persoane.

Multe persoane preferă să bea acest lichid dimineața, înainte de a mânca ceva pentru ca se spune că împrospătează respirația și stimulează sistemul digestiv.

susrsa: https://spynews.ro/monden/showbiz-international/victoria-beckham-bea-un-shot-de-otet-de-cidru-de-mere-in-fiecare-zi-de-ce-are-acest-obicei-321130.html

RECLAMĂ
Articolul precedentPresupusul criminal al lui Adrian Kreiner s-a căsătorit cu o săptămână înainte de moartea afaceristului. Laurențiu Lăcătuș a fost prins de polițiști
Articolul următor,,Vreau să subliniez că Armin este o persoană extraordinară, cu un suflet curat și sincer.” Claudia Puican răspunde la zvonurile negative aduse soțului ei