Acasă Monden Vedetă de la noi, blocată în avion! Blondina a trecut prin momente...

Vedetă de la noi, blocată în avion! Blondina a trecut prin momente de panică după ce aeronava a avut probleme tehnice

298
0

O vedetă de la noi a fost blocată în avion timp de două ore și jumătate. Blondina a trecut prin momente de panică, după ce aeronava cu care trebuia să zboare, a avut o defecțiune. De ce a ales aceasta să continue călătoria și nu a renunțat la zbor.Raluca Podea, căci despre ea este vorba, a trecut prin momente de panică, după ce i-a făcut o surpriză fiului său de ziua lui de naștere. Vedeta și David, băiatul ei, au fost nevoiți să aștepte două ore și jumătate în avion, pe pistă, după ce aeronava care trebuia să îi ducă la Londra, a avut o defecțiune.

RECLAMĂ

Vedetă de la noi, blocată în avion! Blondina a trecut prin momente de panică

Raluca Podea și fiul său au stat blocați în avion, după ce s-a constatat că aeronava are o defecțiune. După ce a fost dusă spre îmbarcare, iar mai apoi întoarsă în aeroport, vedeta a mai așteptat încă două ore și jumătate să se remedieze problema. Mai exact, apa cu care trebuia să se spele pe mâini, nu funcționa.

„Am luat cursă pentru Londra și am fost blocați în avion. Ne-au dus spre avion avion, după care ne-au întors, eram în autobuz. Ne-au ținut vreo zece minute în aeroport, nu ne-au spus nimic, după care ne-au urcat în avion. Am mai stat în aeronavă vreo oră și jumătate. Aveau o defecțiune la apa de la baie, apa cu care ne spălam pe mâini. Au spus că o vor repara și după care vom pleca. Am mai stat încă o oră, în total vreo două ore și jumătate. După care ni s-a transmis că nu au reușit să reape defecțiunea și ne vom spăla cu apă plată de la sticlă.”, a declarat Raluca Podea pentru Spynews.ro

Vedeta a ales să călătorească și nu a renunțat la zbor, deoarece era ziua de naștere a fiului ei. Raluca spune că a trecut prin momente de panică și s-a asigurat că avionul nu are altă defecțiune. Mai mult, cei doi au îmbinat utilul cu plăcutul la Londra. Fiul blondinei vrea să continue studiile și ar fi ales unul dintre cele mai mari Conservatoare din lume.

„Pentru că era ziua lui David, fiul meu, am plecat, altfel nu mai plecam. Din acest motiv am ales să plecăm, altfel nu mai plecam. Să pleci cu o aeronavă care are defecțiune… Am sunat pe la aeroport, am întrebat ce defecțiune are, am intrat puțin în panică. Am ales Londra pentru că suntem în căutate. David vrea să continue studiile la acolo. Vrea să studieze la unul dintre cele mai mari Conservatoare din lume. Nu este așa simplu să ajungi acolo, sunt criteri stricte, este și destul de costisitor…Vom vedea ce este de făcut pe viitor.”, a mai declarat blondina

Raluca Podea s-a confruntat cu probleme după decesul tatălui său. Mai exact, rudele acestuia au încrcat să îi pună piedici. Vedeta a fost nevoită să apeleze la ajutorul poliției pentru a intra pe proprietata lăsat moștenire de tatăl său, ba chiar s-a ajuns și în instanță. Acum însă, lucrurile par că s-au liniștit, iar vedeta s-ar fi înțeles cu fratele tatălui său.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/vedeta-de-la-noi-blocata-in-avion-blondina-a-trecut-prin-momente-de-panica-dupa-ce-aeronava-a-avut-probleme-tehnice-321532.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDe la ce apar neînțelegerile în căsnicia lui Carmen de la Sălciua! Care sunt motivele pentru care se ceartă cu soțul: ”Viața de artist te transformă”
Articolul următorDetalii șocante despre trecutul bărbaților acuzați că l-au omorât pe milionarul Kreiner / Nu aveau milă nici față de propriile familii!