Acasă Stiri Detalii șocante despre trecutul bărbaților acuzați că l-au omorât pe milionarul Kreiner...

Detalii șocante despre trecutul bărbaților acuzați că l-au omorât pe milionarul Kreiner / Nu aveau milă nici față de propriile familii!

516
0

Costinel Cosmin Zuleam, Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă, care sunt acuzați că l-au torturat și ucis pe afaceristul Adrian Kreiner în propria casă, au niște povești cutremurătoare, care demostrează cam cât contează pentru ei viața unui om.

RECLAMĂ

Zuleam, care încă este căutat de poliție, a demonstrat ce suflet are anut trecut, când și-a abandonat fetița și a lăsat-o fără bani de mâncare și hăinuțe. Așa că fiica, reprezentată de mama ei, a cerut în instanță ca individul cu pretenții de tătic să fie decăzut din drepturi și să fie obligat la plata unei pensii de întreținere.

„Admite cererea formulată de reclamanta … în contradictoriu cu pârâtul ZULEAM COSTINEL COSMIN. Dispune ca autoritatea părintească asupra minorei … născută la data de …2016, să fie exercitată exclusiv de către mamă. Stabileşte locuinţa minorei … născută la data de …2016, la mamă. Obligă pârâtul la plata unei pensii lunare de întreţinere în favoarea minorei … născută la data de ….2016, în cuantum de 1/4 din venitul său lunar net, dar nu mai puţin de 1/4 din salariul minim net pe economie, începând cu data introducerii prezentei acţiuni, respectiv 13.01.2022, până la majoratul acesteia. Executorie de drept conform art. 448 alin. 1 pct. 1 Cod procedură civilă. Cu drept de recurs în termen de 30 zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Tulcea”, a decis instanța în dosarul lui Zuleam.

Marian Cristian Minae, care a comis o tâlhărie asemănătoare cu cea de la Sibiu în urmă cu zece ani, a fost condamnat în 2014 la cinci ani de închisoare. După ce a ieșit din spatele gratiilor, Minae a pus bazele unui grup mafiot specializat în trafic de migranți. În loc să-și protejeze sora mai mică, Minae a convins-o pe aceasta să lase baltă facultatea și să se implice în traficul de carne vie, lucru pe care tânăra l-a și făcut.

Așa că, acum, fosta studentă silitoare este acuzată de fapte de crimă organizată, într-un dosar în care zeci de migranți sunt citați ca martori. Dosar în care, de altfel, Minae a și fost arestat o perioadă, însă, ca și alți infractori, a fost lăsat în libertate.

În dosarul de crimă organizată care îl vizează pe Minae, judecătorii ar fi trebuit să dea o sentință în luna iulie, însă magistrații au amânat pronunțarea dintr-un motiv incredibil: „Repune cauza pe rol în vederea interpelării inculpaților dacă sunt de acord să preseteze muncă neremunerată în folosul comunității şi stabileşte termen la data de 12.10.2023, ora.11.30 pentru când se citează inculpații şi se încunoştiinţează avocații. Pronunţată în şedinţă publică , azi 14.07.202”.
Așa că, lăsat în libertate, Minae a făcut ce știa mai bine…

După ce afaceristul pe care l-au torturat în propria casă a murit, cei trei au fugit peste hotare. În urmă cu două zile, Poliția a anunțat că a prins doi suspecți. „În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord. Cei doi, Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă, au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română. În cauză, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare. Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora”, a precizat Poliția Română.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/detalii-socante-despre-trecutul-barbatilor-acuzati-ca-lau-omorat-pe-milionarul-kreiner-nu-aveau-mila-nici-fata-de-propriile-familii-321554.html

RECLAMĂ
Articolul precedentVedetă de la noi, blocată în avion! Blondina a trecut prin momente de panică după ce aeronava a avut probleme tehnice
Articolul următorCât costă un pahar de vin fiert la Târgul de Crăciun din Craiova în 2023. Prețul s-a majorat față de anul trecut