Acasă Monden De la ce apar neînțelegerile în căsnicia lui Carmen de la Sălciua!...

De la ce apar neînțelegerile în căsnicia lui Carmen de la Sălciua! Care sunt motivele pentru care se ceartă cu soțul: ”Viața de artist te transformă”

357
0

Carmen de la Sălciua și soțul ei, Marian Corcheș, formează un cuplu de doi ani și sunt căsătoriți de un an. Cei doi sunt foarte fericiți împreună, însă, ca în orice familie, mai apar și mici certuri sau neînțelegeri. Cântăreața ne spune, în eclusivitate pentru Spynews.ro, de la ce ajunge să aibă discuții contradictorii cu soțul ei.Nu există cuplu care să nu se certe sau să nu aibă discuții în contradictorii, iar Carmen de la Sălciua recunoaște că și în povestea de iubire pe care o are cu partenerul ei de viață, Marian Corcheș, există și situații mai tensionate, dar peste care reușesc să treacă cu ușurință.

RECLAMĂ

Din ce motive ajung să se certe Carmen de la Sălciua și soțul ei

În exclusivitate pentru Spynews.ro, cântăreața vorbește deschis despre mariajul pe care îl are cu soțul ei, o căsnicie de un an, dar și o relație de doi ani. Ea mărturisește că în cea mai mare parte ajung să se certe din cauza oboselii, căci amândoi muncesc foarte mult, iar pentru că nu sunt odihniți ajung să aibă discuții puțin mai aprinse, dar peste care trec cu ușurință.

”De la oboseală ne certăm în cea mai mare parte, dar trece repede pentru că ne și dăm seama repede că de fapt nu avem nevoie să ne certăm, ci avem nevoie să dormim. Trece repede. Pot să spun, fără lipsă de modestie, că am avut doi ani de relație, și implicat de căsătorie, de un an, în care lucrurile pe care le-am avut de spus ni le-am spus la nivel de discuție și nu s-au sesizat așa mici neplăceri în relație, adică să fiu stresată cumva că am purtat o discuție cu soțul meu. Nu, niciodată”, a spus Carmen de la Sălciua despre certurile dintre ea și soțul ei.

Interpreta de muzică de petrecere susține că mereu au încercat să rezolve toate probleme dintre ea și soț înainte de a se pune la culcare, pentru ca niciunul să nu poată să doarmă liniștit și să fie stresat din acest punct de vedere. Carmen de la Sălciua spune că viața de artist nu are cum să nu te transforme, fie că vrei, fie că nu vrei, iar din experiența sa de viață a avut multe de învățat despre oameni și despre relații.

”Mereu le-am rezolvat pe moment, când a fost oboseală am sesizat-o amândoi, cred că după o anumită vârstă ai și o anumită înțelepciune în relații. Noi, oamenii care umblăm și suntem mereu pe drumuri, vedem foarte multe situații, mulți oameni, iar atunci reușești de la fiecare să înveți ceva. Viața de artist te transformă și te face să evoluezi. Niciodată nu ne-am pus în pat supărați, am rezolvat problema, am discutat-o”, a mai zis Carmen de la Sălciua pentru Spynews.ro.

Nu au existat probleme mari în relația lor

Carmen de la Sălciua mărturisește că, fără modeste, relația sa cu Marian Corcheș e una foarte frumoasă și se completează reciproc în tot ceea ce își propun. Cu toate astea, artista spune că dacă ar exista anumite probleme, cu siguranță le-ar discuta cu soțul ei, căci altfel niciunul nu s-ar simți confortabil dacă ar sta certați.

”Până la urmă aș ar trebui să fie în orice căsnicie, dacă nu sunt probleme de natură foarte gravă. Normal că dacă ar fi o problemă foarte gravă nu m-am culca și să las problema pentru a doua zi, m-ar măcina, dar când nu sunt probleme de natură foarte gravă, niciunul dintre noi nu suntem stresați”, ne-a mai zis frumoasa cântăreață.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/de-la-ce-apar-neintelegerile-in-casnicia-lui-carmen-de-la-salciua-care-sunt-motivele-pentru-care-se-cearta-cu-sotul-viata-de-artist-te-transforma-321510.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCântăreaţa de muzică populară care face furori pe internet. Imaginile apreciate de mulţi români de la noua sedinta foto.
Articolul următorVedetă de la noi, blocată în avion! Blondina a trecut prin momente de panică după ce aeronava a avut probleme tehnice