Acasă STIRI SPORTIVE Universitatea Craiova, primul antrenament după excluderea celor patru jucători din lot. Pe...

Universitatea Craiova, primul antrenament după excluderea celor patru jucători din lot. Pe cine s-a bazat Mirel Rădoi.

278
0

Jucătorii Universității Craiova au primit câteva zile libere din partea lui Mirel Rădoi, după partida cu Rapid București, scor 2-2. Oltenii au revenit în Bănie, pentru a începe primul antrenament miercuri, de la ora 17:00, însă fără Sergiu Hanca, Andrei Ivan și Ionuț Vînă.

RECLAMĂ

Primul antrenament fără jucătorii excluși din lotul Universității Craiova.

Mirel Rădoi a reluat ședințele de pregătire cu jucătorii Universității Craiova în pauza competițională din SuperLigă. Pentru formația din Bănie este primul antrenament, după ce tehnicianul „alb-albaștrilor” a decis să îi excludă din lot pe Jovan Markovic, Andrei Ivan, Sergiu Hanca și Ionuț Vină.

Ștefan Baiaram, Vladimir Screciu, Jovan Markovic și Bogdan Vătăjelu au fost convocați la loturile naționale și nu au participat la antrenamentele conduse de Mirel Rădoi. La ședințele de pregătire din baza din Lunca Jiului nu a fost nici Raul Silva și Nicușor Bancu, ambii accidentați.

Căpitanul „Științei” s-a rupt în Rapid București – Universitatea Craiova, scor 2-2, iar verdictul medicilor i-a îngrozit pe olteni. Nicușor Bancu are ruptură de ligamente încrucișate și va lipsi între patru și șase luni din lotul formației din Bănie.

Mirel Rădoi își păstrează în continuare poziția în cazul jucătorilor excluși din lotul Universității Craiova. Andrei Ivan, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă nu au participat la antrenamentele „alb-albaștrilor”, chiar dacă tehnicianul „Științei” nu s-a bucurat de un lot stufos.

La antrenamentele oltenilor au participat și doi jucători de la formația secundă a „Științei”, mai exact Marian Danciu și Denis Benga. Cei doi au devenit o prezență obișnuită la ședințele de pregătire ale „alb-albaștrilor”, tânărul fundaș fiind folosit de Mirel Rădoi din primul minut din meciul din Cupa României Betano cu Ocna Mureș, scor 1-1.

Mihai Rotaru, surprins de decizia lui Mirel Rădoi: „Am aflat de la televizor”

Mihai Rotaru a vorbit despre excluderea celor patru jucători din lotul Universității Craiova la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Finanțatorul „Științei” a spus că a fost suprins de deciziile lui Mirel Rădoi și este de părere că tehnicianul oltenilor nu trebuia să apară în spațiul public cu astfel de declarații

„Nu a știut nimeni de decizia lui Mirel Rădoi. Am aflat de la televizor! Nu glumesc! Este OK, noi susținem deciziile antrenorului. Este stăpân pe vestiarul unui club. Dar nu este stăpân pe ce face clubul în spațiul public. Dacă antrenorul vine cu o emisiune în spațiul public al clubului, e ca și cum conducerea s-ar amesteca în vestiarul echipei.Ceea ce nu se face. Ușa mea este deschisă întotdeauna, dacă m-a sunat antrenorul sau oricine. Cred că e normal ca antrenorul să îl sune pe Sorin Cârțu, sau pe mine dacă dorește, și să spună ‘uitați, vreau să iau decizia asta’ / ‘care e fundamentul?”, a spus Mihai Rotaru.

Revenire la antrenamentele Universității Craiova. Ante Roguljic a fost prezent la baza de pregătire a „Științei”

Ante Roguljic a fost prezent la baza de pregătire a Universității Craiova la primul antrenament al oltenilor din pauza competițională. Mijlocașul croat este în proces de recuperare și a început alergările ușoare la antrenamentele Universității Craiova.

Chiar dacă Ante Roguljic nu este unul dintre titularii oltenilor, acesta s-a dovedit extrem de eficient în minutele pe care le-a avut la dispoziție.  Mijlocașul ofensiv a venit la Universitatea Craiova în vara anului 2021 și a strâns peste 30 de prezențe în tricoul „alb-albastru”.

sursa:https://www.fanatik.ro/universitatea-craiova-primul-antrenament-dupa-excluderea-celor-patru-jucatori-din-lot-pe-cine-s-a-bazat-mirel-radoi-exclusiv-20234041

RECLAMĂ
Articolul precedentBogdan Mitrea, următorul jucător pe lista neagră la Universitatea Craiova? „Ne trezim că îl scoate Rădoi din lot!”
Articolul următorAntonella Lerca, detalii cutremurătoare despre Vasilica, femeia trans ucisă de concubinul ei. Crima din Iași a îngrozit o țară întreagă