Acasă STIRI SPORTIVE Bogdan Mitrea, următorul jucător pe lista neagră la Universitatea Craiova? „Ne trezim...

Bogdan Mitrea, următorul jucător pe lista neagră la Universitatea Craiova? „Ne trezim că îl scoate Rădoi din lot!”

220
0

Bogdan Mitrea a fost avertizat de către Basarab Panduru cu privire la evoluțiile sale de la Universitatea Craiova.

RECLAMĂ

„Pandi” consideră că dacă fundașul venit la Craiova de la Sepsi va continua să nu se ridice la nivelul așteptărilor, va fi exclus de Mirel Rădoi din lot.

Bogdan Mitrea, avertizat de Basarab Panduru

Bogdan Mitrea a fost avertizat de către Basarab Panduru să nu mai faulteze dur, cu cotul ridicat, pentru că poate fi exclus din lot de către Mirel Rădoi:

„După ne trezim că te scoate Rădoi din lot. Este una din fazele favorite a lui Mitrea, are mereu cotul ridicat în gura advesarului.

Nu a dat nimeni penalty acum la meciul cu Rapid, dar la următorul meci să nu se mire. El nu înţelege că mâna aia spre faţa adversarului, mâine s-ar putea să fie o problemă”.

„Zici că e şmechereşte, e la limită, să îl deranjeze pe adversar, dar să nu îl deranjeze pe arbitru. Vezi dacă mai faci aşa te trezesti cu un penalty.

După ne trezim că il auzim pe Mirel Rădoi că zice: ’Pai tot i-am spus lui Mitrea…’ şi după hop în afara lotului”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

Bogdan Mitrea a fost debutat la echipa națională de către Mirel Rădoi, în amicalul României cu Belarus, scor 5-3, partidă în care a reușit să înscrie un gol.

Bogdan Mitrea, acuzat de adversari: „Mi-a spart buza!”

Alex Albu, jucătorul faultat de către Bogdan Mitrea, a vorbit la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova, fiind ironic la adresa arbitrului, după ce s-a ales cu buza spartă.„A fost penalty. I-am arătat şi sângele, a zis că nu-i adevărat. Înseamnă că m-am lovit singur, aşa mai fac eu (n.r.: ironic).

Mi-a spart buza, dar cred că aşa-mi place mie, să sar cu gura în cotul adversarului. La noi nu prea se văd astea, la alte echipe doar îi ating un pic pe spate şi se dă penalty!”, a spus Alexandru Albu la finalul meciului.

  • 35 de ani are Bogdan Mitrea
  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Bogdan Mitrea, conform transfermarkt.com
  • sursa:https://www.fanatik.ro/bogdan-mitrea-urmatorul-jucator-pe-lista-neagra-la-universitatea-craiova-ne-trezim-ca-il-scoate-radoi-din-lot-20234160

RECLAMĂ
Articolul precedentReclamație halucinantă la ANPC Botoșani: O femeie s-a plâns că berbecul pe care l-a cumpărat „nu își face treaba” cu oile
Articolul următorUniversitatea Craiova, primul antrenament după excluderea celor patru jucători din lot. Pe cine s-a bazat Mirel Rădoi.