Acasă Stiri Antonella Lerca, detalii cutremurătoare despre Vasilica, femeia trans ucisă de concubinul ei....

Antonella Lerca, detalii cutremurătoare despre Vasilica, femeia trans ucisă de concubinul ei. Crima din Iași a îngrozit o țară întreagă

243
0

Tot mai multe semne de întrebare apar după moartea cutremurătoare a Vasilicăi Narcisa, o femeie trans din Iași. Crima macabră a avut loc duminică noaptea, în urma unor scandaluri. Vasilica Narcisa și concubinul ei formau un cuplu de aproximativ o lună. Antonella Lerca a cunoscut-o personal pe Vasilica Narcisa și a oferit declarații șocante, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene.

RECLAMĂ

Femeia trans a fost găsită fără suflare în momentul în care oamenii legii și cadrele medicale de specialitate au ajuns de urgență în apartamentul în care Vasilica Narcisa locuia cu concubinul ei. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Antonella Lerca, detalii cutremurătoare despre Vasilica

Cei care au sunat de urgență la numărul unic 112 au fost chiar vecinii femeii trans. Aceștia au spus că au auzit țipete, urlete, dar și muzica la maximum, din apartamentul lor, așa că au decis să alerteze autoritățile.

De asemenea, localnicii au povestit că nu a fost prima oară când au auzit astfel de sunete din apartamentul respectiv. Incidentul a avut loc în cartierul Tudor Vladimirescu, iar anchetatorii spun că, deocamdată, este vorba despre o moarte suspectă.

De altfel, s-a spus că Vasilica s-ar fi stins din viață din cauza unui edem pulmonar. Antonella Lerca, cea care a cunoscut-o și i-a fost prietenă Vasilicăi, a povestit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, că lucrurile nu ar fi stat chiar așa.

”Povestea este cusută cu ață albă. Se vehiculează, pentru că presa nu are acces la raportul din Iași, pentru că doar rudele au acces raportul autopsiei, deci ce se spune cu edem pulmonar, eu nu cred așa ceva, pentru că la edem pulmonar nu vine poliția și ambulanța la trei dimineață, că sună vecinii, că e scandal și ceartă. Și dacă e edem pulmonar nu înainte să mori faci ceartă și te bați cu cineva în casă, deci, clar, din start, se pierde varianta unei morți liniștite, pașnice”, a declarat, în exclusivitate, Antonella Lerca.

Cele două au locuit împreună o perioadă

De asemenea, Antonella Lerca a explicat că, la un moment dat, Vasilica Narcisa, dar și o altă prietenă, Mona, au locuit în apartamentul ei din București, petrecând foarte mult timp împreună. Cu toate acestea, Vasilicăi nu i-a priit în Capitală.

Pentru că nu s-a putut acomoda, Vasilica Narcisa a decis să se întoarcă în orașul ei natal, la Iași, acolo unde și-a petrecut ultimele clipe din viață.

”Vasilica Narcisa și cu Mona erau două prietene de nedespărțit din Iași. La un moment dat, au fost date afară din casă, ca orice altă persoană trans din România care foarte greu reușește să acceseze o locuință. De multe ori, proprietarii sunt abuzivi cu femeile trans, le fac avansuri sau le dau afară din casă, că practică prostituția. Când au fost date afară a trebuit să le găzduiesc la mine, în București. Pe parcurs am reușit cu o asociație să le închiriem un apartament, destul de decent, în București, doar că Vasilica nu s-a acomodat la București, ea fiind născută și crescută la Iași, a vrut să se întoarcă. Iată că aici s-a întâmplat nenorocirea. Din ce știu eu, nu am surse sigure, tipul care era prezent la momentul morții Vasilicăi e în libertate, nu este nici măcar anchetat, din ce știu eu…”, a adăugat Antonella Lerca.

Dosarul de moarte suspectă a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, însă, potrivit primelor informații în acest caz, concubinul Vasilicăi Narcisa a fost lăsat să plece acasă, deocamdată.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/exclusiv-antonella-lerca-detalii-cutremuratoare-despre-vasilica-femeia-trans-ucisa-de-concubinul-ei-crima-din-iasi-a-ingrozit-o-tara-intreaga-293581.html

RECLAMĂ
Articolul precedentUniversitatea Craiova, primul antrenament după excluderea celor patru jucători din lot. Pe cine s-a bazat Mirel Rădoi.
Articolul următorPolițiștii acuzați că au încătușat o femeie și au batjocorit-o, declarați nevinovați / Hotărârea este definitivă