Acasă Life Style Un clip în care un bărbat a aflat sexul copilului său, vizionat...

Un clip în care un bărbat a aflat sexul copilului său, vizionat de peste 39 de milioane de ori. Gesturile viitorului tătic

462
0

Pentru a le dezvălui rudelor și prietenilor ce sex va avea copilul lor, cei doi au folosit un balon.

RECLAMĂ

La un moment dat, bărbatul a spart balonul, iar din el au început să iasă confeti albastre, semn că bebelușul cuplului va fi băiat.

Imediat, bărbatul a început să lovească o masă pe care se aflau decorațiuni și chiar a dat cu capul în câteva cutiile aflate lângă el, informează The Sun.

Viitoarea mămică nu a părut deloc încântată de reacția soțului ei, mai ales că pe podeaua casei lor s-a făcut mizerie. Femeia a zâmbit abia după ce a primit un sărut de la partenerul ei.

Videoclipul a devenit viral, cu peste 39 de milioane de vizualizări. Oamenii au fost îngroziți de reacția viitorului tată. Un internaut l-a etichetat ca fiind o persoană potențial periculoasă.

Mulți oameni au încurajat-o pe viitoarea mămică să pună capăt relației.

„Nu este prea târziu să fii părinte monoparental. Mama mea a făcut asta și a fost bine”, a spus un internaut.

Mathilde a ținut să-i liniștească pe oameni: „A fost foarte fericit, poate exagerat de fericit, dar nu reacționează așa în viața de zi cu zi. Nu este nimic de care să vă faceți griji”.

Sursa: The Sun

RECLAMĂ
Articolul precedentO femeie a născut bebelușul uriaș. Deși asistentele au spus că micuțul va cântări 4,5 kg, acesta a avut o greutate uluitoare
Articolul următorRăzbunare cruntă. Ce a pățit un bărbat care nu și-a achitat datoria față de o prostituată cu care a întreținut relații intime