Acasă Life Style O femeie a născut bebelușul uriaș. Deși asistentele au spus că micuțul...

O femeie a născut bebelușul uriaș. Deși asistentele au spus că micuțul va cântări 4,5 kg, acesta a avut o greutate uluitoare

517
0

Deși asistentele i-au spus că fiul ei va cântări aproximativ 5,5 kilograme, o femeie a rămas complet șocată imediat după ce a născut. Fiul ei cântărea mult mai multe kilograme.

RECLAMĂ

Recent, Skye Shanelle Foster și-a spus povestea pe TikTok, acolo unde a postat mai multe imagini din timpul sarcinii, informează The Sun.

Ea a dezvăluit că greutatea estimată a bebelușului ei era de 4,5 kilograme, dar când băiatul ei a venit pe lume, prin cezariană, a rămas uluită. Micuțul cântărea peste 5,5 kilograme.

„Trebuia să nasc pe 13 noiembrie, dar am ajunsla maternitate pe 8 noiembrie și am născut pe 11. Nu am părăsit spitalul până pe 16”, spus tânăra mămică.

Vorbind despre experiența traumatizantă a nașterii, Skye a afirmat: „A fost îngrozitor, dar nu aș schimba asta pentru nimic în lume”.Experiența lui Skye i-a șocat pe mulți internauți.
„Ești o războinică absolută”, a spus cineva.
„Wow!!! Copilul meu de 5 luni are doar 5,4 kilograme”, a spus o femeie.
„Wow, unul dintre cei mai mari nou-născuți pe care i-am văzut”, a afirmat altcineva.
 
 
Sursa: The Sun

RECLAMĂ
Articolul precedentUn tânăr din Satu Mare a intrat cu maşina în scara unui bloc. Bărbatul a murit pe loc
Articolul următorUn clip în care un bărbat a aflat sexul copilului său, vizionat de peste 39 de milioane de ori. Gesturile viitorului tătic