Acasă Life Style Răzbunare cruntă. Ce a pățit un bărbat care nu și-a achitat datoria...

Răzbunare cruntă. Ce a pățit un bărbat care nu și-a achitat datoria față de o prostituată cu care a întreținut relații intime

545
0

O prostituată din Malawi și-a înjunghiat unul dintre clienți în penis, din cauză că bărbatul a refuzat să îi plătească o partidă de amor.

RECLAMĂ

Incidentul înfiorător a avut loc în Monkey Bay, districtul Mangochi, iar prostituata se numește Patricia Wyson, informează site-ul Malawi 24, citat de Daily Star.

Purtătoarea de cuvânt al poliției din Monkey Bay, sergentul Alice Sichali, a declarat că incidentul a avut loc în cursul serii de vineri, 28 aprilie.

Conform polițistei, prostituata în vârstă de 29 de ani a fost de acord să-i ofere bărbatului o partidă de sex în schimbul unei sume de bani.

Prețul convenit a fost de 1.000 de kwachas, adică aproximativ 91 de euro. După ce s-au înțeles asupra sumei de bani, cei doi s-au îndreptat către domiciliul bărbatului.

„Acolo, la scurt timp după consumarea actului sexual, a izbucnit o ceartă. Suspecta a luat un cuțit ascuțit și l-a înjunghiat în penis pe clientul său”, a afirmat sergentul Sichali.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital.

Prostituata a fost arestată și este de așteptat ca ea să răspundă pentru o serie de acuzații, inclusiv intenția de a provoca vătămări corporale grave.

Sursa: Daily Star

RECLAMĂ
Articolul precedentUn clip în care un bărbat a aflat sexul copilului său, vizionat de peste 39 de milioane de ori. Gesturile viitorului tătic
Articolul următorDiana Şoşoacă vrea să ducă S.O.S. România în Parlamentul European „Vă daţi seama, 20 de şoşocari pe acolo?”