Acasă Monden Țeapa luată de Roxana Dobrițoiu în miez de noapte. Cântăreața a fost...

Țeapa luată de Roxana Dobrițoiu în miez de noapte. Cântăreața a fost la un pas să ramână fără agoniseala de-o viață. Declarații exclusive!

261
0

Roxana Dobrițoiu a fost la un pas de a rămâne fără agoniseala de-o viață, totul după ce a răspuns unui apel telefonic în miez de noapte. Cântăreața a tras o sperietură groaznică și susține că a avut mare noroc. Ce s-a întâmplat și ce semnal de alarmă trage celor care sunt apelați de numere necunoscute.Tot mai multe persoane ajung să fie țepuite de numere necunoascute sau de SMS-uri dubioase ce le sunt trimise pe telefon, iar așa i s-a întâmplat și Roxanei Dobrițoiu. Cântăreața a trecut prin momente de panică în urmă cu doar câteva zile, asta după ce în miez de noapte a fost sunată de un număr necunoscute, la care din păcate a și răspuns.

RECLAMĂ

Roxana Dobrițoiu, la un pas de a lua o țeapă uriașă. Era să rămână fără conturi

Deși inițial nu a vrut să răspundă, ceva a determinat-o să o facă și imediat a fost deconectată de pe contul cu care își administrează telefonul.”A fost un moment în care m-am speriat foarte tare, am crezut că am rămas definitiv fără contul de Apple, fără email-ul pe care îl atașat conturilor de socializare. Am primit un apel de la un număr de telefon dubios, un număr de fix. Chiar vreau să atenționez pe toată lumea să aibă grijă cui răspunde la telefon, se pare că acum e periculos să răspunzi și la un număr de telefon. S-a întâmplat seara, m-a sunat destul de târziu, în jur de 11-12 noaptea. Eu am răspuns din interție, inițial am zis că nu trebuie să răspund, dar nu știu de ce am făcut-o. Imediat am primit o notificare pe telefon cum că toate parolele mele au fost compromise, iar contul de Apple nu mai putea fi accesat pentru că a fost schimbată parola”, a spus Roxana Dobrițoiu pentru Spynews.ro.

Norocul vedetei a fost că avea o parolă diferită și a putut să-și recupereze contul

Cântăreața spune că a avut mare noroc, asta deoarece a avut o parolă diferită atașată la email-ul contului unde i-a fost compromisă parola în urma apelului telefonic. Vedeta susține că toată noaptea a stat și a schimbat parolele de la toate conturile de socializare și risca să rămână și fără carduri și banii din cont, dacă hakerilor le-ar fi reușit planul.

”Norocul meu a fost că am avut parolă diferită la email-ul atașat contului de Apple, că altfel nu mai reușeam să-mi recuperez contul. Practic a fost o luptă virtuală, toată noaptea am stat să-mi salvez toate mail-urile la toate conturile la care aveam aceeași parolă. Mi-am schimbat parolele la tot. Norocul meu a fost că aveam deja și acea protecție, autentificarea cu doi pași la Facebook, Instagram, dacă nu aveam parole diferite, pierdeam tot chiar dacă aveam tot asigurat. Chiar e foarte periculoasă această situație care se întâmplă”, a mai zis ea.

Vedeta susține că probabil dat fiind faptul că a fost sunată la ora aceea, acesta poate fi modul în care hakeri acționează tocmai pentru a nu putea să găsești o soluție rapidă, să mergi într-un service și să fi ajutat, ci trebuie să aștepți până a doua zi, atunci când din păcate poate fi mult prea târziu.
”Am văzut și la știri că s-a mai întâmplat. Puteam să rămân și fără card, automat când îți fură contul de Apple îți fură toate datele, detaliile despre card, detalii personale, automat e foarte periculos. La mine a fost ok că n-au avut timp să facă tot ce voiau. Am reacționat foarte repede și am și știut cum să mă feresc, dacă le dădeam timp, deja a doua zi nu mai aveam ce să salvez. Probabil de asta au și sunat la ora aceea, ca persoanele care nu știau, să nu aibă timp să mai schimbe”, a mai zis ea.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/teapa-luata-de-roxana-dobritoiu-in-miez-de-noapte-cantareata-a-fost-la-un-pas-sa-ramana-fara-agoniseala-deo-viata-declaratii-exclusive-332956.html

RECLAMĂ
Articolul precedentMihai Rotaru, prima reacție despre demiterea lui Ivaylo Petev. Ce spune despre interesul lui Gigi Becali pentru Alex Mitriță
Articolul următorEmoții pentru Corina Chiriac, după mai bine de 50 de ani de carieră! Ce spune artista despre bani și succes