Acasă Monden Emoții pentru Corina Chiriac, după mai bine de 50 de ani de...

Emoții pentru Corina Chiriac, după mai bine de 50 de ani de carieră! Ce spune artista despre bani și succes

222
0

Corina Chiriac vorbește despre secretul reușitei. Marea artistă ne-a acordat un interviu exclusiv despre emoțiile care o încearcă încă, după mai bine de 50 de ani de carieră. Ce spune cântăreața despre bani și succes.Prezentă la o conferință despre valoare și succes, Corina Chiriac ne-a acordat un interviu exclusiv. Iubita artistă a vorbit despre emoții, după mai bine de cincizeci de ani de carieră, dar ne spune și care este rețeta „succesului”, din punctul ei de vedere.

RECLAMĂ

Emoții pentru Corina Chiriac! Ce spune artista despre bani și succes

Corina Chiria s-a prezentat în fața publicului, într-o altă ipostază față de cea cu care artista este obișnuită. Aceasta a vorbit, cu sinceritate, așa cum mărturisește chiar ea, despre o întămplare, care i-a schimbat viața.

„Sincer am emoții, mă pregătesc pentru a ține un mic discurs. Emoțiile sunt mai mari ca la început, pentru că, în primul rând, astazi, mă pregătesc să vorbesc în fața publicului care m-a ascultat cântând. Ei mă știu în calitate de artistă, cântăreață. Dacă aș fi venit să țin un recital de muzică, lucrurile erau simple, pentru că, ca artist, ca actor, vii în altă calitate în fața publicului. Este foarte greu să disociezi imaginea ta la public, față de imaginea cunoscută. Eu vin acum, într-un rol diferit, în rolul celui care povestește o întâmplare extraordinară, sau mai multe, unui public care m-a auzit, sau nu, vorbind pe scenă, nu la un interviu în televiziune. Este o stare de emoție specială, pentru că eu doresc să împărtățesc cu sinceritate un eveniment, iar publicul sper să îl primească de la persoana Corina Chiriac, și nu de la cântăreța Corina Chiriac.”

Este una dintre cele mai apreciate artiste a vechii generații, iar noi am fost curioși să aflăm care este secretul succesului. Artista nu a mizat nici pe noroc, nici pe munca excesivă, ba mai mult, ne-a spus care este ordine corectă între succes și bani.

„În primul rând este nevoie de talent, oricare ar fi obiectivul nostru profesional. Pentru mine talentul este cel mai important. Dacă ai talent, atunci vei învăța ușor meseria. Toate meserile au nevoie de cineva care să aibă talent, care a moștenit, sau care a primit acest talent. Dacă îți place ceea ce faci, vei face acel lucru bine. Cum spun americanii: Bani sunt un sub produs al succesului. Dacă ai succes, vei câștiga și bani.”

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/emotii-pentru-corina-chiriac-dupa-mai-bine-de-50-de-ani-de-cariera-ce-spune-artista-despre-bani-si-succes-video-332974.html

RECLAMĂ
Articolul precedentȚeapa luată de Roxana Dobrițoiu în miez de noapte. Cântăreața a fost la un pas să ramână fără agoniseala de-o viață. Declarații exclusive!
Articolul următorLiderul grupării Sportivilor, bătut în Italia de o bandă de hoți din România / Cum a ajuns Mircea Nebunu în mijlocul unei reglări de conturi!