Acasă STIRI SPORTIVE Mihai Rotaru, prima reacție despre demiterea lui Ivaylo Petev. Ce spune despre...

Mihai Rotaru, prima reacție despre demiterea lui Ivaylo Petev. Ce spune despre interesul lui Gigi Becali pentru Alex Mitriță

300
0

Mihai Rotaru a vorbit despre demiterea lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova. Replică pentru Gigi Becali după ce a spus că îl vrea pe Mitriță.

RECLAMĂ

Mihai Rotaru a negat că Ivaylo Petev va fi dat afară de la Universitatea Craiova. Patronul „leilor” l-a ironizat pe Gigi Becali. Vești de ultimă oră din Bănie aflate de FANATIK.

Mihai Rotaru neagă faptul că Ivaylo Petev va fi demis de la Universitatea Craiova: „Nu am discutat cu absolut nimeni”

FANATIK l-a contactat pe patronul Universității Craiova pentru a afla mai multe detalii despre situația antrenorului bulgar: „Este adevărat ca l-ați demis pe Ivaylo Petev?”.

Mihai Rotaru a răspuns fără să stea pe gânduri: „Nu am discutat cu absolut nimeni nici aseară și nici în cursul zilei de astăzi. Și nici nu am programată vreo discuție pentru după-amiaza aceasta”.

Petev mai are contract cu Universitatea Craiova până la 30 iunie 2026, iar antrenorul are o clauză de reziliere considerabilă, mai exact 200.000 de euro.

Gică Craioveanu e convins că bulgarul va fi dat afară

Gică Craioveanu e de părere că Ivaylo Petev nu mai are viață lungă la Universitatea Craiova: „Așa am auzit, Ivaylo Petev va fi demis. Nu e o surpriză. Obiectivele sunt ratate. Mike (n.r.- Mihai Rotaru) era foarte supărat”.

Fostul președinte de onoare al Universității Craiova a vorbit și despre variante de înlocuire: „Eu am auzit de un antrenor străin și de Costel Gâlcă. E foarte profesionist (n.r- Gâlcă)”. Ivaylo Petev a reușit doar 26 de puncte din 45 posibile, un procentaj puțin peste 50% din totalul punctelor puse în joc. În 15 meciuri pe banca oltenilor, bulgarul are doar 7 victorii, a pierdut alte trei și a terminat la egalitate cinci partide.

sursa:https://www.fanatik.ro/mihai-rotaru-prima-reactie-despre-demiterea-lui-ivaylo-petev-ce-spune-despre-interesul-lui-gigi-becali-pentru-alex-mitrita-20657576

RECLAMĂ
Articolul precedentBogdan de la Ploiești, recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce are. Ce mesaj emoționant a transmis artistul: „Simt nevoia…”
Articolul următorȚeapa luată de Roxana Dobrițoiu în miez de noapte. Cântăreața a fost la un pas să ramână fără agoniseala de-o viață. Declarații exclusive!