Home STIRI SPORTIVE Surpriză de proporții pentru suporterii Craiovei: Rotaru a transferat un alt jucător...

Surpriză de proporții pentru suporterii Craiovei: Rotaru a transferat un alt jucător în locul lui Mitriță!

56
0
loading...

Universitatea Craiova a făcut cel de-al doilea transfer al acestei veri. Mihai Rotaru continuă să investească în viitorul clubului pe care îl conduce, dar nu mai riscă să plătească sume mari. Finanțatorul alb-albaștrilor i-a surprins pe suporteri.

loading...
loading...

Fanii Craiovei se așteptatu ca Rotaru să-l readucă la echipă pe Alex Mitriță. Mijlocașul nu mai vrea să stea departe de casă, în Arabia sau în America și putea să accepte un împrumut la formația din Bănie. Fostul căpitan al oltenilor este în vacanță, iar nașul său nu a vrut să îl deranjeze, așa că a transferat un alt fotbalist care să acopere benzile din atacul craiovenilor.

Craiova s-a înțeles cu ACS Comuna Recea pentru transferul lui Alexandru Mărieș (20 de ani). Gruparea din Bănie va plăti doar 5.000 de euro în schimbul mijlocașului lateral.

Ne-am înţeles cu Universitatea Craiova pentru transferul lui Mărieş. Suma de transfer este de 5.000 de euro. În afară de bani, am păstrat şi procente dintr-un viitor transfer“, a declarat Florin Gherasim, președintele lui ACS Comuna Recea, pentru Fanatik.

sursa:https://3minute.net/surpriza-mitrita/

loading...
loading...