Home Stiri Accident cumplit în Dâmbovița! Doi oameni au murit și șapte copii au...

Accident cumplit în Dâmbovița! Doi oameni au murit și șapte copii au ajuns în stare gravă la spital după ce un microbuz școlar s-a ciocnit cu o mașină

118
0
loading...

Un teribil accident a avut loc în această dimineață în județul Dâmbovița. Un micorbuz școlar s-a ciocnit violent cu un autoturism, producând moartea a două persoane și rănirea gravă a nu mai puțin de șapte copii.

loading...
loading...
  • Acicdent teribil în Dâmbovița
  • Doi oameni au murit pe loc
  • Șapte copii se află în stare gravă

Accidentul devastator a avut loc în această dimineață pe DN71, în apropierea localității Aninoasa. Potrivit primelor informații, două persoane au fost găsite dedecade de către salvatorii ajunși la fața loclui, iar alți 7 oameni, fiind vorba despre copii, se află în stare gravă din cauza rănilor suferite, aceștia primind îngrijiri medicale la fața locului, urmând a fi transportați la unitățile medicale.

Două persoane au murit și șapte copii sunt răniți grav, în urma unui accident din Dâmbovița

Autoritățile au transmis că traficul a fost blocat pentru acordarea primului ajutor medical celor șapte minori răniți în urma accidentului și pentru degajarea autostrăzii. Oamenii legii estimează că circulața va fi restricționată în zonă pentru aproximativ o oră până la finalizarea cercetărilor de la fața locului.„Pe drumul național 71, Târgoviște-Sinaia, în dreptul localității Aninoasa, județul Dâmbovița, a avut loc o coliziune între un microbuz de transport persoane și un autoturism. Potrivit primelor informații, din nefericire, două persoane au decedat, alte șapte au suferit răni grave fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit în totalitate, pe ambele sensuri, fiind deviat pe străzi din localitate, pentru a permite intervenția echipajelor specializate și se estimează reluarea traficului după 45-60 de minute după finalizarea cercetărilor la fața locului”, a declarat Alexandru Andronache, de la Centrul Infotrafic al Poliției Române.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/accident-cumplit-in-dambovita-doi-oameni-au-murit-si-sapte-copii-au-ajuns-in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-un-microbuz-scolar-sa-ciocnit-cu-o-masina-255569.html

loading...
loading...