Acasă STIRI SPORTIVE „Suntem ca UNICEF-ul, pe toți îi ajutăm!”» Andrei Ivan a luat cuvântul,...

„Suntem ca UNICEF-ul, pe toți îi ajutăm!”» Andrei Ivan a luat cuvântul, după golul cu CFR

281
0

Andrei Ivan, 26 de ani, s-a revanșat pentru execuția lamentabilă de săptămâna trecută, când a irosit un penalty în meciul cu FCSB. „Nouarul” oltenilor i-a adus un punct Craiovei în deplasarea cu CFR Cluj (1-1), iar la final a vorbit despre punctul reușit de „juveți” în Gruia, dar și despre cum a gestionat criticile din ultima săptămână.

RECLAMĂ

La flash-interviuri, Ivan a explicat și ipostaza de la golul înscris în poarta CFR-ului, când a refuzat inițial să se bucure, crezând că se află într-o poziție neregulamentară. Vedeta Craiovei a glumit apoi pe marginea ratărilor imense ale echipei sale.

Andrei Ivan: „Suntem ca UNICEF-ul, pe toți îi ajutăm”

„Nu m-am bucurat la gol fiindcă am crezut că sunt în ofsaid. Sunt bucuros că am macat, dar nemulțumit fiindcă n-am câștigat. Suntem tot la trei puncte de CFR, trebuie să reușim să câștigăm cu Farul. 

Da, am ratat mult, l-am făcut mare pe Scuffet. Noi suntem ca UNICEF-ul, pe toți îi ajutăm. Avem multe faze fixe, cornere, dar nu reușim să înscriem. Principala problemă cred că e concentrarea”, a spus Ivan, la Prima Sport. 

Andrei Ivan, gol dintr-o fază controversată

În minutul 69, Andrei Ivan a egalat după o fază confuză. Nici jucătorii nu au știut inițial dacă reușita e valabilă. S-a verficiat faza în camera VAR și s-a constatat că Ivan era în poziție regulamentară la faza golului. Camora a fost cel care l-ar fi ținut în joc pe Andrei.

Andrei Ivan, despre penalty-ul ratat cu FCSB: „Dacă mai încerc de 100 de ori, n-am cum să mai execut așa”

Asaltat cu critici din toate părțile, Ivans pune că nu concepe nici acum modul în care a executat lovitura de pedeapsă din finalul meciului cu FCSB.

„S-a vorbit mult despre penalty-ul ratat de mine cu FCSB. Nu pot să-mi explic acea execuție. Dacă mai încerc de 100 de ori, n-am cum să mai execut așa”, a adăugat Andrei Ivan. 

sursa:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/andrei-ivan-a-luat-cuvantul-dupa-golul-cu-cfr-697028.html

RECLAMĂ
Articolul precedentNeagoe, după egalul din Gruia: „Eu cred că ar trebui să fiu mai supărat pe arbitraj decât cei de la CFR Cluj”
Articolul următorMăsuri dure în școlile din România după atacurile din Serbia! Vor intra în vigoare în perioada următoare