Home STIRI SPORTIVE „Suntem ca UNICEF-ul, pe toți îi ajutăm!”» Andrei Ivan a luat cuvântul,...

„Suntem ca UNICEF-ul, pe toți îi ajutăm!”» Andrei Ivan a luat cuvântul, după golul cu CFR

76
0
loading...

Andrei Ivan, 26 de ani, s-a revanșat pentru execuția lamentabilă de săptămâna trecută, când a irosit un penalty în meciul cu FCSB. „Nouarul” oltenilor i-a adus un punct Craiovei în deplasarea cu CFR Cluj (1-1), iar la final a vorbit despre punctul reușit de „juveți” în Gruia, dar și despre cum a gestionat criticile din ultima săptămână.

loading...

La flash-interviuri, Ivan a explicat și ipostaza de la golul înscris în poarta CFR-ului, când a refuzat inițial să se bucure, crezând că se află într-o poziție neregulamentară. Vedeta Craiovei a glumit apoi pe marginea ratărilor imense ale echipei sale.

Andrei Ivan: „Suntem ca UNICEF-ul, pe toți îi ajutăm”

„Nu m-am bucurat la gol fiindcă am crezut că sunt în ofsaid. Sunt bucuros că am macat, dar nemulțumit fiindcă n-am câștigat. Suntem tot la trei puncte de CFR, trebuie să reușim să câștigăm cu Farul. 

Da, am ratat mult, l-am făcut mare pe Scuffet. Noi suntem ca UNICEF-ul, pe toți îi ajutăm. Avem multe faze fixe, cornere, dar nu reușim să înscriem. Principala problemă cred că e concentrarea”, a spus Ivan, la Prima Sport. 

Andrei Ivan, gol dintr-o fază controversată

În minutul 69, Andrei Ivan a egalat după o fază confuză. Nici jucătorii nu au știut inițial dacă reușita e valabilă. S-a verficiat faza în camera VAR și s-a constatat că Ivan era în poziție regulamentară la faza golului. Camora a fost cel care l-ar fi ținut în joc pe Andrei.

Andrei Ivan, despre penalty-ul ratat cu FCSB: „Dacă mai încerc de 100 de ori, n-am cum să mai execut așa”

Asaltat cu critici din toate părțile, Ivans pune că nu concepe nici acum modul în care a executat lovitura de pedeapsă din finalul meciului cu FCSB.

„S-a vorbit mult despre penalty-ul ratat de mine cu FCSB. Nu pot să-mi explic acea execuție. Dacă mai încerc de 100 de ori, n-am cum să mai execut așa”, a adăugat Andrei Ivan. 

sursa:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/andrei-ivan-a-luat-cuvantul-dupa-golul-cu-cfr-697028.html

loading...