Acasă STIRI SPORTIVE Știrea MOMENTULUI la Farul — Hagi a luat încă o decizie importantă...

Știrea MOMENTULUI la Farul — Hagi a luat încă o decizie importantă pentru viitor. Ciprian Marica a confirmat:

194
0

Ciprian Marica a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI suma pentru care Hagi e dispus să vândă acțiunile de la Farul. Acționarul minoritar a vorbit și despre variantele de la stadion pe care le au la dispoziție.

RECLAMĂ

Farul va juca în Ghencea în Liga Campionilor? „Să ajungem noi acolo și o să vedem”

Ciprian Marica a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că „alb-albaștrii” vor alege cea mai comodă variantă, pentru a evita o deplasare lungă și la meciurile de pe teren propriu. Deci variante precum Sibiu, Cluj, Craiova sau Arad fiind excluse.

Cel puțin în primele tururi preliminare, Farul va continua să joace pe teren propriu: „Putem juca la Ovidiu până la un moment dat. O să mergem unde ne e mai aproape, vă imaginați”.

Vivi Răchită s-a oferit deja să îi găzduiască pe „marinari” la Ploiești: „Îi invităm la Ploiești, cum să nu?! Stadioanele sunt clasificate de UEFA: 1, 2, 3, 4, ultimul e 5. În grupe nu se poate juca. Pentru Champions League de exemplu ai nevoie de un stadion cu 25.000 de locuri”.

Ioana Cosma l-a întrebat pe Ciprian Marica dacă ia în calcul stadionul celor de la CSA Steaua, mai ales că Farul a fost deja invitată de suporterii Stelei să joace acolo: „Și pentru celelalte sunt minim 8.000 de locuri, cu acoperiș și așa mai departe. Mă gândeam că poate fi o idee chiar Ghencea. Este o variantă, pentru că la Constanța nu se poate juca”.

„Doamne, dacă i-ați luat campionatul lui Gigi și îi luați și stadionul… Moare!”

Vivi Răchită l-a sfătuit pe Marica să vină la Ploiești, unde chiria este mult mai mică: „La prețurile alea?! Veniți la mine că e 5.000 de euro! Doamne, dacă i-ați luat campionatul lui Gigi și îi luați și stadionul… Moare!

Doamne, Dumnezeule, să joace Farul în Champions League pe Ghencea!”, a mai spus fostul jucător al Stelei, spre amuzamentul lui Ciprian Marica.

FCSB încearcă de mai bine de doi ani să joace pe Ghencea, însă toate cererile lor au fost respinse din diferite motive. Marica a lăsat de înțeles că Farul nu exclude o astfel de variantă: „Să ajungem noi acolo și vedem”.

sursa:https://www.fanatik.ro/ghencea-e-o-varianta-raspunsul-dat-de-conducerea-farului-in-privinta-stadionului-pe-care-va-evolua-campioana-in-cupele-europene-video-exclusiv-20396294?utm_medium=Social&utm_source=FacebookFanatikFarulGHE

RECLAMĂ
Articolul precedentUn polițist din Galați a încercat să prindă un bărbat fugar, într-un bar, dar totul a luat o întorsătură neașteptată
Articolul următorPercheziții DIICOT în patru județe, la mai multe penitenciare, într-un dosar de trafic de droguri. Cum ajungeau substanțele stupefiante la deținuți