Acasă Stiri Un polițist din Galați a încercat să prindă un bărbat fugar, într-un...

Un polițist din Galați a încercat să prindă un bărbat fugar, într-un bar, dar totul a luat o întorsătură neașteptată

113
0

Intervenție cu peripeții a unui polițist din Galați. Îmbrăcat în civil, ofițerul a încercat să rețină într-un bar un individ de 30 de ani, despre care știa că ar fi dat în urmărire.

RECLAMĂ

În apărarea fugarului, însă, au sărit două femei, care l-au lovit pe ofițer, în timp ce urmăritul a reușit să fugă.

Polițistul avea informații că individul urmărit se afla într-un bar. Pe numele lui a fost eliberat un mandat de arestare în lipsă, după ce a fugit din arestul la domiciliu, măsură impusă într-un caz de furt.

La aceeași masă cu tânărul urmărit stăteau mama acestuia și încă o femeie.

Urmăritul a fugit, în timp ce femeile îl băteau pe polițist

Ofițerul s-a legitimat și, în acel moment, cele două au intervenit în apărarea fugarului. Una chiar l-a lovit de mai multe ori cu palma peste față pe polițist.

În acest timp, individul de 30 de ani a reușit să fugă și nici la această oră nu este de găsit. Femeile, însă, au fost reținute și sunt cercetate acum pentru ultraj.

Polițistul, care a fost șef al serviciului de Investigații Criminale al IPJ Galați, a refuzat să comenteze incidentul. 

Sursa: Pro TV

RECLAMĂ
Articolul precedentAlexandru, băiatul care și-a dat foc în Vâlcea, își anunțase moartea! A filmat un mesaj de adio, dar nimeni nu și-a dat seama: „S-a ținut de cuvânt. Avea lacrimi în ochi. Doamne!”
Articolul următorȘtirea MOMENTULUI la Farul — Hagi a luat încă o decizie importantă pentru viitor. Ciprian Marica a confirmat: