Acasă Stiri Statistică groaznică pentru Bergodi: Craiova stă în Koljic!

Statistică groaznică pentru Bergodi: Craiova stă în Koljic!

331
0

Elvir Koljic are o medie de goluri dublă comparativ cu întreaga echipă a Craiovei în meciurile în care i-a lipsit bosniacul.

Universitatea Craiova este lider al campionatului după 8 etape, cu 7 victorii și o înfrângere. Postura i se datorează în mare măsură lui Elvir Koljic. În cele 6 meciuri din Liga 1 în care a jucat, bosniacul a marcat 6 goluri, așadar o medie de un gol / meci. Urmare a faultului grobian comis de Mihalache, Koljic a lipsit în ultimele 2 partide ale Craiovei, în care echipa a marcat o singură dată, din penalti, prin Cicâldău. Așadar, fără bosniac, Universitatea are o medie de 0.5 goluri / meci.

RECLAMĂ

De altfel, din cele 13 goluri reușite în campionat până acum de olteni 10 au fost marcate de doi jucători: Koljic 6 și Cicâldău 4. Fapt care demonstrează că gruparea olteană stă în acești fotbaliști, reușitele altor coechipieri fiind mai degrabă întâmplătoare. Că echipa depinde de atacantul bosniac remarca și președintele Sorin Cârțu la finalul lunii septembrie: ”Ceea ce se întâmplă cu Koljic e un mare câștig. A fost ghinionul lui Pițurcă și Papură că nu l-au avut la dispoziție, poate făceau mai mult. E un atacant bun, foarte bun pentru campionatul nostru. Cred că poate să facă față și în alte campionate”.

Ieri, Cârțu a furnizat ultimele date privitoare la atacant: „Koljic e în recuperare. L-am așteptat să vină la meci, i se pregătise acolo… dar nu a mai venit, poate mai bine că era și frig. E în procesul de recuperare și o să meargă în Bosnia, acolo la el, pentru că e un centru foarte bun, mai stă și el acasă. Moralul lui, vă dați seama, poate să fie total afectat. Măcar dacă stă lângă familie, poate îi mai crește un pic”.

Sursa: 3minute

RECLAMĂ
Articolul precedentManagerul Spitalului de Urgenţă din Craiova: „Nu staţi acasă până în ultima clipă. E foarte complicat să prinzi un loc la Terapie Intensivă!”
Articolul următorCoronavirus România. Klaus Iohannis: „Situația se agravează, din păcate. Ne așteaptă o perioadă foarte dificilă”