Acasă Monden Silviu Prigoană, desfiinţat de propriul frate! „Mi-a furat afacerea şi familia”! Vezi...

Silviu Prigoană, desfiinţat de propriul frate! „Mi-a furat afacerea şi familia”! Vezi reacţia incredibilă a milionarului

816
0
Pe lângă războiul pe care îl duce cu soţia lui, Silviu Prigoană este în plin scandal şi cu unul dintre fraţi. Deranjat de faptul că milionarul i-a jignit fiica, Daniel Prigoană, fratele mai mic al omului de afaceri, a reacţionat dur la adresa acestuia. Şi nu s-a oprit aici!  De data aceasta, milionarul este acuzat de lucruri mult mai grave!
Problemele între cei doi, se pare, au apărut pe vremea când Silviu Prigoană nu era atât de cunoscut şi nici atât de bogat. Daniel Prigoană, fratele omului de afaceri, despre care milionarul spune că pentru el este „mort”, îl acuză că este singurul vinovat de toată situaţia dintre ei. „Fratele meu, încă viu, Vasile zis şi Silviu, care în afară de ruşinea adusă familiei (prin circoteca mediatică, cotată ca singura lui «realizare», un alt motiv pentru care fraţii îl reneagă, pe lângă faptul că a rămas ceea ce a fost toată viaţa: un frustrat mincinos, hoţ, grandoman, şantajist şi lipsit de caracter ) nu mai are nici o contribuţie socială demnă de notat. Comentariul acestui parvenit, privind reacţia mea vizavi de afirmaţiile lui alambicate, erau previzibile, respectiv mincinoase. Tupeul acestui viu m-a determinat să nu intervin, ori de câte ori acesta minţea cu neruşinarea-i caracteristică, inclusiv în conflictul cu Adriana, pentru că nu era familia mea, dar acum situaţia este antonimă”, a început Daniel Prigoană acuzaţiile la adresa fratelui său.
Răceala dintre fraţii Prigoană s-a adâncit în momentul în care Daniel a divorţat, iar Silviu le-a luat la Bucureşti, din Cluj Napoca, pe fosta lui soţie, dar şi pe cei doi copii, fără ştirea lui. „«El nu şi-a mai văzut fata de nu ştiu când», afirmă ghinionul familiei. Este singura afirmaţie adevărată, respectiv că nu ştie de când, lăsând să se înţeleagă că au trecut 10 ani, timp în care a crescut-o el. Adevărul este că pe fiica mea am văzut-o înainte de a pleca în Germania, acum vreo săptămână şi am să o revăd când se întoarce la Cluj. Denisse a terminat Facultatea de Medicină, specialitatea Medicină Dentară de şase ani, în 2014, la Cluj-Napoca, deci de şapte ani este cu mine, iar eu am divorţat acum 21 de ani, nu acum 10 ani. Cei doi copii ai mei au fost duşi acum 10 ani la Bucureşti fără ştirea mea, fosta soţie şi fratele încă viu, interzicându-le copiilor să-mi spună despre plecare. Practic i-a furat de lângă mine, el suferind de «sindromul fratelui mai mare»”, a mai spus Daniel Prigoană (foto jos).
Zvonuri că firma de curăţenie pe care o deţine Silviu Prigoană nu ar fi fost înfiinţată de el au mai apărut acum ceva timp, însă nimeni nu a confirmat sau infirmat acest lucru. Daniel Prigoană a spus că nu a vrut să-şi supere niciodată părinţii bătrâni şi bolnavi. „După trei ani, perioadă în care copiii şi fosta soţie au stat într-un apartament de două camere închiriat de către firma R… Grup ( firmă pe care eu am fondat-o, nu el, aşa cum minte ), pe fosta a dat-o afară din serviciu, aşa cum prevăzusem, deoarece cunoşteam marfa, respectiv obsesia nevertebratului de a-şi manifesta ura patologică faţă de toţi cei compleţi şi normali. Mai bine şi-ar vedea de casă (pe care are sechestru de la bancă) de firme (58 închise, altele în insolvenţă sau în pragul falimentului, inclusiv R…), de singurătatea care-i dă târcoale, datorită caracterului infect pe care-l are, dreptăţii făcute de divinitate la rugămintea ţepuiţilor şi pentru răul făcut tuturor celor apropiaţi”, a declarat fratele mai mic al omului de afaceri, pentru SPYNEWS.ro.
Aşa cum era de aşteptat, soţul Adrianei Bahmuţeanu nu a rămas dator cu o replică dată lui Daniel Prigoană. Referitor la acuzaţiile grave pe care le-a adus fratele său, Silviu Prigoană a declarat reporterilor SPYNEWS: „Firma nici măcar nu se numea cum se numeşte acum, dar nu ştie, săracul de el! Firma pe care o deţin eu a fost înfiinţată de mine şi de un asociat, Solomon. Era o companie care şi-a deschis activitatea la Cluj şi, ulterior, şi-a mutat sediul la Bucureşti. Acesta este, pe scurt, istoricul firmei, care avea cu totul şi cu totul alt nume. (…) Cam atât vă pot spune, pentru că, oricum, eu nu prea vreau să vorbesc despre morţi (făcând referire la o declaraţie dată reporterilor noştri săptămâna trecută, când milionarul a mărturisit că, pentru el, fratele Daniel este mort – n.r.)„. sursa: http://spynews.ro/actualitate/silviu-prigoana-desfiintat-de-propriul-frate-mia-furat-afacerea-si-familia-vezi-reactia-incredibila-a-milionarului-60860.html

RECLAMĂ
RECLAMĂ
Articolul precedentProfu’ Claudiu Răducanu » Cum îşi cîştigă traiul „Blocnotes” la nici 3 luni de la arestul din Mexic: „Totul legal”
Articolul următorAdrian Mititelu recunoaşte că a depus o plângere la DNA: „Rezilierea contractului lui Piţurcă e necurată” Ce spune despre CS U Craiova