Acasă STIRI SPORTIVE Adrian Mititelu recunoaşte că a depus o plângere la DNA: „Rezilierea contractului...

Adrian Mititelu recunoaşte că a depus o plângere la DNA: „Rezilierea contractului lui Piţurcă e necurată” Ce spune despre CS U Craiova

664
0

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că DNA investighează modul în care Victor Piţurcă a plecat de la echipa naţională. Fostul selecţioner a demisionat pe 16 octombrie 2014, dar conform contractului semnat cu Federaţia Română de Fotbal acesta ar fi trebuit să plătească 500.000 de euro în eventualitatea în care îşi dă demisia de la conducerea primei reprezentative.

RECLAMĂ

Burleanu spune că DNA a fost sesizată de un grup de suporteri ai Universităţii Craiova care acuză că preşedintele FRF „şi-ar fi folosit autoritatea în scopul obţinerii de foloase necuvenite de către Victor Piţurcă”. Burleanu a precizat că deocamdată n-a fost chemat la DNA pentru a da vreo declaraţie, dar este informat că a început o anchetă.

Adrian Mititelu a recunoscut că face parte din acel grup de suporteri care a depus plângerea la DNA susţinând că rezilierea contractului fostului selecţioner este una „necurată”.

„Am depus o plângere la DNA şi am reclamat modul în care Burleanu i-a reziliat contractul lui Victor Piţurcă. E necurată acea reziliere”, a declarat Adrian Mititelu la Sport.ro.

Mititelu continuă războiul şi cu CS U Craiova, echipa care reprezintă Oltenia în Liga 1 în acest moment. Mititelu afirmă că actuala echipă este o clonă şi nu va mai dura mult până când aceasta se va desfiinţa. Mititelu doreşte să reînscrie Universitatea Craiova în campionat, deşi recunoaşte că nu deţine deocadamtă suficiente fonduri pentru a pune în practică acest demers.

„CS U Craiova este o clonă şi se îndreaptă cu paşi grăbiţi spre o desfiinţare inevitabilă”, a mai precizat Mititelu. sursa: http://www.prosport.ro/

RECLAMĂ
Articolul precedentSilviu Prigoană, desfiinţat de propriul frate! „Mi-a furat afacerea şi familia”! Vezi reacţia incredibilă a milionarului
Articolul următorDAN DIACONESCU, condamnat la 5 ani şi şase luni de închisoare CU EXECUTARE