Acasă STIRI SPORTIVE Profu’ Claudiu Răducanu » Cum îşi cîştigă traiul „Blocnotes” la nici 3...

Profu’ Claudiu Răducanu » Cum îşi cîştigă traiul „Blocnotes” la nici 3 luni de la arestul din Mexic: „Totul legal”

1299
0

Claudiu Răducanu a fost iubit de suporterii Stelei pentru golurile pe care acesta le-a marcat în tricoul roş-albastru. Fiind unul dintre preferaţii lui Gigi Becali, atacantul a putut să strîngă o sumă frumoasă de bani atît în perioada petrecută în Ghencea, cît şi în străinătate. Totul s-a schimbat în urmă cu cinci ani în viaţa fostului atacant, atunci cînd a divorţat de fosta soţie. Necazurile s-au ţinut scai de el.

RECLAMĂ

A rămas fără acoperiş deasupra capului, deşi a strîns milioane de euro în cariera de fotbalist. Alice, fosta soţie a jucătorului, nu i-a lăsat nici un leu după divorţ, motiv pentru care Răducanu a fost nevoit să apeleze la alte practici pentru a face rost de bani.

Claudiu a fost arestat înainte de Crăciun în Mexic din cauza unor carduri clonate, însă acum încearcă să îşi refacă viaţa.

S-a mutat cu iubita lui Alina în Craiova şi s-a angajat ca profesor de sport la o şcoală, avînd un salariu de aproximativ 1000 de lei. De asemenea, antrenează o echipă de juniori de unde mai încasează 300 de euro.

„Îi e teamă să nu facă închisoare şi vrea să demonstreze că s-a schimbat şi că nu are de gînd să mai facă nimic ilegal”, a spus un apropiat al fotbalistului pentru Cancan.

 

RECLAMĂ
Articolul precedentMatteo: „Delia a fost PROFESOARA MEA de SEX”
Articolul următorSilviu Prigoană, desfiinţat de propriul frate! „Mi-a furat afacerea şi familia”! Vezi reacţia incredibilă a milionarului