Acasă STIRI SPORTIVE Schimbările care ar putea apărea în echipa de start a României pentru...

Schimbările care ar putea apărea în echipa de start a României pentru partida cu Belgia: ”Poate intră ei doi”

307
0

Acum, înaintea partidei cu Belgia, Laurențiu Reghecampf a evidențiat că e posibil ca Edward Iordănescu să facă anumite modificări, chiar dacă jucătorii care au făcut parte din primul 11 au evoluat foarte bine.

RECLAMĂ

Antrenorul crede că, dacă selecționerul va hotărî să abordeze o anumită strategie, atunci ar putea introduce anumiți jucători, care au fost rezerve cu Ucraina.

Laurențiu Reghecampf: ”Trebuie să fim atenți!”

Laurențiu Reghecampf crede că Edi Iordănescu ar putea face schimbări în primul  11 al României în partida cu Belgia

E posibil ca Iordănescu să decidă că anumiți fotbaliști se pot plia mai bine pe ceea ce vrea de la partida cu Belgia, dar rămâne de văzut dacă schimbările vor fi făcute sau se va merge pe principiul ”echipa câștigătoare nu se modifică”.

(N.r. – Va face Edward Iordănescu schimbări în echipa de start?) ”Depinde de adversar, depinde de jucători, de planul pe care îl va avea pentru meciul cu Belgia. În mod normal, este greu să schimbi pe cineva… și ce să-i spui jucătorului pe care îl schimbi? Doar să îl scoți pe Bancu, nu știu, să bagi un jucător mai defensiv, dar nu ai.

Poate să bagi un alt jucător în locul lui Marius Marin, dar a fost un recuperator bun… poate vrei să bagi un Șut, mai defensiv, nu știu. Poate ai nevoie de cineva mai înalt, cu talie, în meciul cu Belgia. 

Părerea mea este că se va merge sută la sută pe victorie cu Belgia. Dacă Slovacia a câștigat, noi de ce să n-o facem? Dar, trebuie să fim atenți!”, a spus Laurențiu Reghecampf în emisiunea Studio EURO 2024, de la Pro Arena.

România, ce meci cu Ucraina! 3-0!

România a debutat perfect la EURO 2024: în ciuda unei posesiei zdrobitoare a Ucrainei, tricolorii au câștigat cu 3-0 după golurile lui Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș.

Portalul de specialitate Sofascore, printre cele mai importante pentru statisticile și monitorizarea jucătorilor, a apreciat că cei mai buni jucători ai naționalei cu Ucraina au fost Radu Drăgușin, Dennis Man și Denis Drăguș, toți trei notați cu 7,6.

• România, în partida cu Ucraina: 1. Niță – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 11. Bancu – 18. R. Marin, 6. M. Marin (4. Rus, 75), 21. Stanciu-cpt. (24. Racovițan, 87) – 20. Man (10. Hagi, 62), 19. Drăguș (9. Pușcaș, 75), 17. Fl. Coman (13. Mihăilă, 62). Selecționer: Edward Iordănescu

• Rezerve neutilizate: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 14. Olaru, 22. Mogoș, 23. Sorescu, 25. Bîrligea, 26. Șut

”Avem timp să ne bucurăm. E o victorie memorabilă, istorică, pe pământ românesc. Nu știu dacă aș putea să găsesc cuvintele perfecte să le mulțumesc. Înainte de orice, să felicităm băieții. Am alergat mult. Eu îi felicit și îi strâng în brațe. Și ei știau multe despre noi.

Am interpretat foarte bine jocul. E o victorie categorică. Mă bucură că nu am primit gol. Sunt fericit pentru Stanciu. Sper să mă salute în continuare, poate nu mă mai bagă în seamnă.

Starul nostru e grupul. O să urmeze o analiză. Au fost și lucruri poate nu foarte bune. Suntem sinceri. De mâine trebuie să ne adunăm”, a declarat Edi Iordănescu după România – Ucraina. 

sursa:https://www.sport.ro/euro-2024/schimbarile-care-ar-putea-aparea-in-echipa-de-start-a-romaniei-pentru-partida-cu-belgia-poate-intra-ei.html?utm_source=digisport.ro&utm_medium=referral&utm_campaign=cross

RECLAMĂ
Articolul precedentUniversitatea Craiova l-a făcut să plângă când i-a reziliat contractul
Articolul următor”Bă, dă-mi bătaie în fiecare zi, timp de 10 zile!” Gigi Becali a intrat în direct și a lăsat pe toată lumea ”cu gura căscată”