Acasă STIRI SPORTIVE Universitatea Craiova l-a făcut să plângă când i-a reziliat contractul

Universitatea Craiova l-a făcut să plângă când i-a reziliat contractul

205
0

Vestea că un atacant de viitor, cum se anunță Atanas Trică Balaci (19 ani), nepotul marelui Ilie Balaci și fiul lui Eugen Trică, a încheiat orice raport cu Universitatea Craiova a luat prin surprindere pe toată lumea.

RECLAMĂ

La numai 19 ani, oltenii i-au reziliat contractul și au anunțat că despărțirea amiabilă a fost realizată la inițiativa fotbalistului. Dar reacția lui Atanas lasă de înțeles că lucrurile sunt mai complicate pentru că altfel nu ar fi plâns că trebuie să părăsească Bănia.

Atanas Trică s-a despărțit cu ochii în lacrimi de Universitatea Craiova. ”La dorința lui Ati”

Mulțumesc Universitatea Craiova! Am avut norocul și deosebita plăcere să joc pentru acest club pe care îl iubesc de mic copil, un club care a însemnat totul pentru mine și pentru familia mea. Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi și totodată nu îmi vine să cred ca aventura mea se termină acum și de maniera aceasta.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut, dar în special domnilor Corneliu Papură și Ștefan Florescu cu care am lucrat la echipa secundă și care m-au ajutat să fiu doi ani golgheterul satelitului. Nu în ultimul rând aș vrea să le mulțumesc suporterilor, care au fost lângă mine și lângă echipă indiferent de moment, iar acești suporteri merită să se mai bucure de campionate și trofee câștigate”, a scris Atanas Trică Balaci, pe Facebook.

Anunțul despărțirii a fost făcut și de Universitatea Craiova

Chiar dacă jucătorul a acceptat să fie împrumutat la mai multe echipe tocmai pentru a căpăta experiență, se pare că experiențele fotbalistului nu i-au mulțumit pe cei din Bănie, care au preferat să încheie relația contractuală.

Mulțumim, Atanas Trică-Balaci!

Contractul dintre Universitatea Craiova și atacantul Atanas Trică-Balaci a fost reziliat de comun acord, la dorința lui Ati. Asta nu înseamnă că este finalul poveștii dintre Atanas și Știința.

În acest punct al carierei sale, considerăm că este vital ca Ati să evolueze în mod constant pentru a-și atinge potențialul și sperăm ca, în viitor, evoluțiile sale să îl impună în primul unsprezece al Științei. Mult succes, Ati!”, a transmis Universitatea Craiova, pe Facebook.

Cifrele lui Atanas Trică în sezonul 2023-2024

  • 150.000 de euro este cota de piață a lui Atanas Trică, potrivit Transfermarkt
  • 17 meciuri a jucat Atanas Trică în sezonul 2023/2024, la CSA Steaua și la Tunari
  • Două goluri a reușit Atanas Trică în sezonul trecut
  • sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/universitatea-craiova-l-a-facut-sa-planga-cand-i-a-reziliat-contractul-3024177

RECLAMĂ
Articolul precedentPrimele restricţii de circulaţie cauzate de caniculă. Lista judeţelor vizate
Articolul următorSchimbările care ar putea apărea în echipa de start a României pentru partida cu Belgia: ”Poate intră ei doi”