Acasă Life Style ”Bă, dă-mi bătaie în fiecare zi, timp de 10 zile!” Gigi Becali...

”Bă, dă-mi bătaie în fiecare zi, timp de 10 zile!” Gigi Becali a intrat în direct și a lăsat pe toată lumea ”cu gura căscată”

411
0

În ultimii ani, Gigi Becali (65 de ani) a renunțat în mare parte la modul de viață exuberant cu care obișnuia în trecut, dar există și excepții.

RECLAMĂ

În ciuda apropierii de Dumnezeu pe care o propăvăduiește, patronul FCSB-ului nu se poate încă abține de la declarațiile publice pline de mândrie și, din când în când, foarte rar, găsește timp și pentru distracție.

Gigi Becali: ”Bă, dă-mi bătaie în fiecare zi, dar la Monte Carlo nu merg”Așa s-a întâmplat la finalul anului trecut, când a făcut spectacol pe ringul de dans la petrecerea de cununie civilă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase (galeria FOTO de mai sus), și la fel a anunțat că se va întâmpla și la nunta fiului lui Gică Hagi, programată pe 14 iulie, în ziua finalei EURO 2024.Totuși, Gigi Becali a dezvăluit că a spus ”pas” concediilor. Astfel, a declarat că ar da oricând o vacanță de lux visată de majoritatea oamenilor de pe planetă, într-un colț de rai, pe ”câte o bătaie zilnică, timp de 10 zile”.

Voia nevastă-mea… O să merg la Ianis, atât, la alte nunți nu mai merg. A avut fina mea Firea cu băiatul nuntă. Nu am mers. Nu mai merg eu la nunți, la botezuri. Nu îmi mai place. În concedii nu merg. Decât să mă trimiți la Monte Carlo și să mă obligi să stau 10 zile…

Să-mi spui: `Bă, stai 10 zile la Monte Carlo sau în fiecare zi câte o bătaie, timp de 10 zile?`. Bă, dă-mi bătaie în fiecare zi, dar la Monte Carlo nu merg. A venit vorba în familie. Am zis decât să mă duci la distracție pe mine acum, mai bine mă bați.

La Ianis nu am ce să fac. Cu Gică vorbeam când eram tineri, necăsătoriți, că o să ne căsătorim, că o să facem copii, că la nuntă… La Gică e doar o excepție, atât. Și la fetele mele. Atât! Altă nuntă, nimic. O să vezi că dansez, o să băgăm pe TikTok”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Liga Digisport.

sursa:https://www.digisport.ro/special/ba-da-mi-bataie-in-fiecare-zi-timp-de-10-zile-gigi-becali-a-intrat-in-direct-si-a-lasat-pe-toata-lumea-cu-gura-cascata-3024047

RECLAMĂ
Articolul precedentSchimbările care ar putea apărea în echipa de start a României pentru partida cu Belgia: ”Poate intră ei doi”
Articolul următorAnna Lesko, trup de zeiță într-un costum de baie minuscul. Fanii: „Perfectă, nimic în plus!”