Acasă STIRI SPORTIVE Scandal uriaş » RDS l-a plătit pe Dumitru Dragomir cu 1,7 milioane...

Scandal uriaş » RDS l-a plătit pe Dumitru Dragomir cu 1,7 milioane euro! Compania i-a finanţat o afacere personală

731
0

UPDATE 18:50 Conform Digi24, Dumitru Dragomir a fost audiat astăzi de DNA în cadrul dosarului de şantaj care îl vizează pe Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group.

RECLAMĂ

UPDATE 17:30 Preşedintele LPF nu crede că ar exista un conflict de interese între contractul firmei sale cu RCS & RDS şi cel al Ligii.

„Eu n-aveam dreptul să mă uit la cablu la RCS & RDS pentru că era conflict de interese? Drepturile TV s-au vîndut la o licitaţie făcută de o firmă intermediară. Eu m-am certat cu ei ca la uşa cortului. Sînt la cuţite cu toţi, şi cu RDS, şi cu Antena, cu toată lumea. Contractul dintre firma mea şi RCS & RDS e 100% legal! Nu există nici un conflict de interese. Domnul Ciuvică trebuia să publice materialul complet, nu să scoată din context”, a spus Dumitru Dragomir la România TV.

***

Grupul de Investigaţii Politice publică documente care arată că RCS & RDS a plătit nu doar echipele din Liga I pentru drepturile de televizare, ci şi pe preşedintele LPF, Dumitru Dragomir!

Începând cu 2009, una dintre afacerile personale ale lui Dumitru Dragomir a fost finanţată cu 1,7 milioane euro de către RCS & RDS! Este vorba despre Crystal Palace Ballrooms, un complex luxos de săli de evenimente aflat în imediata apropiere a Palatului Parlamentului şi a Pieţei Unirii din Bucureşti, pe Calea Rahovei nr. 198A. Complexul se află în proprietatea SC BODU SRL, firmă deţinută în totalitate de Dumitru Dragomir.

Prin acest contract, RCS & RDS a plătit 1,7 milioane de euro pentru a-şi face publicitate la nunţile şi botezurile ce urmau să se desfăşoare într-un imobil deţinut de firma lui Dumitru Dragomir. La data semnării contractului imobilul era neamenajat astfel încât  RCS & RDS s-a oferit să-l amenajeze pe banii săi, scrie sursa citată.

în perioada 2009 – 2011, SC RCS & RDS SA a primit de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), condusă de Dumitru Dragomir, dreptul de difuzare a meciurilor din Liga I. Tot RCS & RDS a primit dreptul de difuzare pentru meciurilor din Liga I şi în sezoanele 2011 – 2014.

RECLAMĂ
Articolul precedentUnul dintre suspecţii în cazul crimei din Mehedinţi şi-a recunoscut fapta
Articolul următorPreşedintele Camerei Comunelor a Marii Britanii, impresionat de localitatea Podari, renumita prin monitorizarea video pe uliţele satului