Acasă Stiri Unul dintre suspecţii în cazul crimei din Mehedinţi şi-a recunoscut fapta

Unul dintre suspecţii în cazul crimei din Mehedinţi şi-a recunoscut fapta

803
0

Anchetatorii au făcut, joi, reconstituirea crimei din localitatea mehedinţeană Meriş, unde două persoane au fost găsite carbonizate într-o maşină incendiată, la faţa locului fiind aduşi cei patru suspecţi reţinuţi miercuri noapte, unul dintre ei, un adolescent de 17 ani, recunoscând fapta la audieri.

RECLAMĂ

Reconstituirea crimei din localitatea Meriş a durat aproximativ o jumătate de oră, cei patru tineri reţinuţi în acest caz urmând să fie transportaţi la sediul Parchetului Curţii de Apel Craiova, care a preluat dosarul.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că în noaptea de luni spre marţi, când a avut loc crima, cei patru suspecţi urmau să se întâlnească cu tânărul de 28 de ani, găsit carbonizat în maşină, care făcea trafic de droguri, relatează Mediafax.

Suspecţii ar fi cerut o cantitate de mefedronă în valoare de 2.000 de lei, iar în momentul în care s-au întâlnit cu tânărul de 28 de ani, care era însoţit de o femeie de 25 de ani din Turceni, au cumpărat droguri în valoare de doar 200 de lei.

Ulterior, între suspecţi şi victime ar fi izbucnit un conflict, în urma căruia atât femeia cât şi bărbatul găsiţi carbonizaţi au fost loviţi cu leviere în cap, în apropierea localităţii Motru.

Aceleaşi surse au precizat că victimele nu au decedat acolo, ci au fost urcate în maşină aproape inconştiente, fiind transportate în zona lacuri din apropiere de localitatea Meriş. Aici, autoturismul a rămas blocat în terenul mlăştinos, iar când suspecţii au văzut că nu reuşesc să înainteze cu maşina au decis să-i dea foc, cu cele două victime în interior.

Ulterior, cei patru tineri au încercat să scape de probe, poliţiştii din Mehedinţi găsind la locuinţa unei tinere, care a fost audiată miercuri noapte, dar nu a fost reţinută, prosoape pătate cu sânge şi o geacă purtată de unul dintre suspecţi în momentul crimei. De asemenea, într-o fântână şi într-un canal din apropierea oraşului Motru, au fost găsiţi adidaşi ai suspecţilor şi o plasă cu haine.

În timpul audierilor de miercuri noapte, unul dintre suspecţi, un adolescent de 17 ani, a recunoscut crima.

În urma necropsiei, s-a stabilit că victimele au avut o moarte violentă după ce le-au fost aplicate mai multe lovituri în zona capului.

Cei patru suspecţi din judeţul Gorj, cu vârste cuprinse între 17 ani şi 22 de ani, au fost reţinuţi în noaptea de miercuti spre joi, pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie, în cazul celor două persoane găsite carbonizate într-o maşină incendiată în localitatea mehedinţeană Meriş.

Cazul a fost preluat de procurorii de Parchetul Curţii de Apel Craiova de la Parchetul Tribunalului Mehedinţi. sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentPacientă pe moarte, REFUZATĂ de ambulanţă. Şef Clinică Oncologie: E inuman să fie interzis prin lege
Articolul următorScandal uriaş » RDS l-a plătit pe Dumitru Dragomir cu 1,7 milioane euro! Compania i-a finanţat o afacere personală