Home Life Style Șase zile de muncă, una de amor! Delia i-a făcut loc în...

Șase zile de muncă, una de amor! Delia i-a făcut loc în agendă soțului ei… lunea!

1451
0
loading...

De când s-a măritat, Delia și-a făcut ordine în viață și este acum una dintre cele mai bune artiste ale noastre, chiar dacă acest lucru a necesitat și anumite sacrificii.

loading...
loading...

Delia Matache are un program bine stabilit pe care-l respectă cu sfințenie. Doar așa a reușit să ajungă una dintre divele României, cu hit-uri pe bandă rulantă și cu mare priză atât la organizatori, cât și la public. Astfel că, dintre cele șapte zile ale săptămânii, vedeta are liber doar luni, atunci când practic își face timp doar pentru ea. Se trezește un pic mai târziu ca de obicei, după ora 11. Urmează apoi puțin sport și un binemeritat masaj pentru relaxare.

delia-matache_24.jpg

Din programul său nu lipsește nici vizita la salonul de înfrumusețare, acolo unde Delia obișnuiește să stea ceva timp, dar nu atât de mult încât să întârzie de la întâlnirea cu soțul său. Asta pentru că în cursul serii, în fiecare zi de luni, Răzvan și Delia merg fie la un film, fie să vadă o piesă de teatru și petrec împreună. De marți, artista își reia repetițiile și filmările, astfel că timpul petrecut alături de partenerul său este limitat. Practic, ei se văd doar seara sau să ia masa împreună.

Week-end-urile sunt rezervate spectacolelor, și ele bine selectate, în funcție de locație, onorariu și eveniment. Atunci când cei doi simt că stresul deja și-a pus iar stăpânire în viața lor și au nevoie de o pauză în doi, Delia și Razvan pleacă în țări exotice, departe de agitația cotidiană.

loading...
loading...