Home Life Style A venit fără sutien la Tv, iar când şi-a ridicat mâinile s-a...

A venit fără sutien la Tv, iar când şi-a ridicat mâinile s-a văzut asta! Lora, Lora… treci în tabăra “păcătoaselor”?!

1061
0
loading...

 

loading...
 Lora a fost prezentă în această dimineaţă în platoul emisiunii “Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars, unde a vorbit atât despre cariera ei cât şi despre planurile de viitor.

Cântăreaţa a purtat o ţinută lejeră, mai concret un tricou scurt, iar în momentul în care a ridicat mâinile a lăsat la vedere mai mult decât şi-ar fi dorit mai ales că nici nu a purtat sutien. Lorei i s-a văzut o parte din sân, însă vedeta a continuat nestingherită discuţia pe care o avea cu prezentatorii, semn că a vrut să mascheze momentul mai puţin plăcut.

A fost căsătorită cu Dan Badea

Lora Petrescu şi Dan Badea s-au căsătorit în vara lui 2012, în cadrul unui eveniment emoţionant, în care au plâns unul în braţele celuilalt, şi-au făcut declaraţii de amor şi au părut mai fericiţi ca oricând.

Cei doi au semnat, în octombrie 2014, actele de divorţ! Astfel, au decis să meargă pe drumuri separate după doi ani de căsnicie, presăraţi cu iubire. Din păcate însă, atât cântăreaţa, cât şi actorul nu au reuşit să mai găsească o cale de mijloc între carieră şi viaţa de familie, iar de aici până la divorţ a fost un singur pas. După despărţirea de Dan Badea, Lora s-a refugiat în braţele managerului ei, Ionuţ Ghenu, şi a recunoscut într-un final că se iubesc, dar nu sunt într-o relaţie.

Sursă foto Captură Antena Stars

loading...
loading...