Home Stiri Escrocheria momentului, români păcăliţi cu telefoane

Escrocheria momentului, români păcăliţi cu telefoane

671
0
loading...

O nouă metodă de înșelătorie lovește în victimele naive. Sute de români au dat banii pe telefoane la ofertă, dar au rămas cu ochii în soare. Păcăliții erau contactați telefonic și atrași într-un magazin în care doi angajați erau complici. Semnau contracte pe care nici nu le vedeau și așteptau degeaba produsul. Patru persoane sunt cercetate acum de poliție.

loading...
loading...

Patru persoane sunt acuzate că păcăleau oamenii cu oferte la telefon. Victimele erau sunate, li se explica promoţiile care îi ajutau să obţină telefoane la preţuri foarte mici şi erau trimise mai apoi într-un anume magazin pentru a semna un contract. Potrivit România TV, după ce semnau contractul, oamenii plecau şi aşteptau să li se livreze telefonul, lucru care nu se mai întâmpla.

Doi dintre escroci luau telefoanele şi le vindeau la casele de amanet. Anchetatorii au descoperit că indivizii au reuşit să păcălească prin această metodă 30 de persoane, însă numărul este mult mai mare. Poliţiştii fac un apel şi cer oamenilor să sesizeze organele legii dacă au fost victime ale acestei escrocherii.

loading...
loading...