Acasă Monden Sânziana Negru a dat lovitura după America Express! Bolid de lux, casă...

Sânziana Negru a dat lovitura după America Express! Bolid de lux, casă și business! Ce fel de șef e cu angajații săi. Cum e să aibă propriul restaurant

180
0

Sânzianei Negru îi merge bine pe toate planurile și trăiește cea mai frumoasă perioadă. În ceea ce privește viața sentimentală are o relație frumoasă cu actorul Ștefan Floroaica, dar nici pe plan profesional nu e deloc rău. După participarea la America Express, Sânziana Negru a dat lovitura și în afaceri, astfel că și-a deschis un restaurant. Ne-a povestit cum e ca șef și cum se înțelege cu angajații ei.Sânziana Negru ne surprinde de fiecare dată! După participarea la America Express alături de buna ei prietenă, Laura Giurcanu, iată că parcă veștile bune au continuat să apară din partea influencerinței. Și-a deschis un restaurant și am fost curioși să aflăm cum merge cu afacerea.

RECLAMĂ

Sânziana Negru a dat lovitura după participarea la America Express! A devenit afaceristă

Cu toate că spune că și paginile ei de socializare reprezintă o afacere, căci se manageriază singură, domeniul HoReCa în care activează acum reprezintă o noutate pentru vedetă și spune că are foarte multe de învățat, dar îi place ceea ce face. Sânziana Negru ne spune că acest domeniu necesită multă răbdare, dar se consideră potrivită și e încântată că poate să lucreze cu oamenii și să învețe de la fiecare câte ceva.

”În lumea afacerilor cred că am intrat de când activez în online pentru că mă manageriez singură pe partea asta și funcționez ca un antreprenor de mult timp, dar industria HoReCa e cu totul altceva și am avut multe de învățat și foarte multe lucruri la care nu mă așteptam. Acest domeniu necesită multă răbdare, multă înțelegere și e și mișto pentru că lucrez cu oamenii, sunt multe tipologii de oameni, dar e ceva ce învățat, că sunt în domeniu acesta la început”, a spus Sânziana Negru pentru Spynews.ro.

Cum e influencerița în calitate de ”șef”. Cum se înțelege cu angajații ei

Bineînțeles, am vrut să știm cum e Sânziana Negru ca ”șefă”, căci ca influnceriță știm cum e, dar și ca fostă concurentă la America Express, însă în calitate de lider nu am mai văzut-o până acum. Tânăra precizează că nu-i place deloc cuvântul șef și că nu există un astfel de raport în echipa ei, ci mai degrabă preferă cuvântul coleg.

”Nu îmi place deloc acest cuvânt șef. În echipa pe care eu am formată în online nu ne raportăm deloc așa, șef și angajat, suntem cu toții colegi. În ceea ce privește restaurantul, implicarea mea nu e la nivel de eu în raport cu angajații mei, în niciun caz, am niște oameni de care ascult, asociații mei de care eu ascult la rândul meu și învățat de la ei, deci aș putea să spun că eu sunt angajata lor, a asociaților mei”, a mai spus Sânziana Negru.

Sânziana Negru are parte de reușite peste reușite, căci în afara business-ului pe care îl deține, influencerița are acum și un bolid de lux pe care și l-a achiziționat recent, dar tot de curând s-a mutat și într-o nouă locuință alături de iubitul ei, Ștefan Floroaica.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/sanziana-negru-a-dat-lovitura-dupa-america-express-bolid-de-lux-casa-si-business-ce-fel-de-sef-e-cu-angajatii-sai-cum-e-sa-aiba-propriul-restaurant-video-335446.html

RECLAMĂ
Articolul precedentValentin Mihăilă are un urmaș la Universitatea Craiova! „Seamănă la explozia de pe loc şi amândoi sunt cocoşaţi”
Articolul următorMaria Constantin, detalii din reality show-ul „În culisele celebrităţii”. Cum a reacționat Robert Stoica când a aflat că face parte din proiect