Acasă Monden Maria Constantin, detalii din reality show-ul „În culisele celebrităţii”. Cum a reacționat...

Maria Constantin, detalii din reality show-ul „În culisele celebrităţii”. Cum a reacționat Robert Stoica când a aflat că face parte din proiect

157
0

În exclusivitate pentru Xtra Night Show de la Antena Stars, Maria Constantin a oferit detalii importante din reality show-ul „În culisele celebrităţii”. Iată ce a dezvăluit artista, dar și cum a reacționat soțul ei, Robert Stoica, atunci când a aflat că face parte din proiect!Maria Constantin a semnat recent cu Antena Stars, iar acum a vorbit despre reality show-ul la care va participa, „În culisele celebrității”. Iată ce detalii importante a oferit artista despre emisiune!

RECLAMĂ

Detaliile pe care le-a oferit Maria Constantin despre reality show-ul „În culisele celebrităţii”

Maria Constantin a dezvăluit detalii captivante din reality show-ul „În culisele celebrităţii”, care promite să ofere telespectatorilor o privire exclusivă în viața ei personală și profesională. Artista a declarat că filmările au început deja și că întregul proiect a devenit o prioritate absolută pentru ea și echipa sa.

„Am început filmările! Nu am avut timpde absolut nimic, ne-am focusat strict pe acest proiect. În primă fază, când ni s-a propus, am stat puțin și m-am gândit, pentru că știam ce implică și era o perioadă destul de aglomerată, adică am avut evenimente peste evenimente. Este exact viața noastră! Am fost și la mama, la Vâlcea, la casa părintească, și la evenimente”, a explicat vedeta.

Această emisiune își propune să scoată în evidență aspecte neștiute din cântăreței, dar și să arate relațiile și dinamica dintre ea și cei apropiați. De la momente petrecute alături de familie, până la pregătiri și participări la diverse evenimente, fanii vor avea ocazia să o cunoască pe Maria Constantin dincolo de scenă.

Cum a reacționat Robert Stoica când a aflat că face parte din acest proiect

În cadrul aceluiași interviu exclusiv pentru Xtra Night Show de la Antena Stars, Robert Stoica a vorbit despre reacția pe care a avut-o în momentul în care a aflat că va face parte din proiectul „În culisele celebrităţii”.

Soțul Mariei Constantin a fost încântat pentru partenera lui de viață, însă, în același timp, s-a gândit cum va fi, deoarece nu îi place foarte mult să petreacă timp în fața camerelor.

„Inițial a vorbit doar cu ea, iar ea m-a întrebat și am zis că e ok, e super pentru ea. Când a zis că vine, apoi a venit și mi-a zis că voi fi și eu. Eu mă crispez când văd camerele”, a precizat el.

sursa: https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/xtra-night-show-maria-constantin-detalii-din-reality-showul-in-culisele-celebritatii-cum-a-reactionat-robert-stoica-cand-a-aflat-ca-face-parte-din-proiect-video-335509.html

RECLAMĂ
Articolul precedentSânziana Negru a dat lovitura după America Express! Bolid de lux, casă și business! Ce fel de șef e cu angajații săi. Cum e să aibă propriul restaurant
Articolul următorVezi recitalul Mihaelei Sultan la ziua comunei Castranova din Judetul Dolj