Acasă STIRI SPORTIVE Valentin Mihăilă are un urmaș la Universitatea Craiova! „Seamănă la explozia de...

Valentin Mihăilă are un urmaș la Universitatea Craiova! „Seamănă la explozia de pe loc şi amândoi sunt cocoşaţi”

181
0

Fostul jucător al Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, a terminat en fanfare sezonul de Serie B cu Parma, promovând în Serie A de pe primul loc, iar în week-end-ul trecut a fost prezent pe „Ion Oblemenco” pentru a-şi revedea foştii coechipieri, la ultimul meci din campionat, cel cu Sepsi.Atacantul Parmei a avut cuvinte frumoase despre puştiul Ştefan Daniel Bană, pe care toată lumea în Bănie îl compară chiar cu Mihăilă.

RECLAMĂ

Mihăilă: „Pe Bană îl ştiu de mult, e foarte talentat”

„Îmi doream de mult să mă întorc la Craiova să văd un meci pe „Ion Oblemenco”, să-mi revăd vechii colegi şi mă bucur că ne-am reîntâlnit. Cu majoritatea ţin legătura în fiecare săptămână, cu Mitriţă, Vlădoiu, cu Screciu, avem o relaţie foarte bună. Eu sunt bine, aştept să dăm drumul antrenamente cu echipa naţională şi să fie totul în regulă. Normal că sperăm să trecem de grupe la EURO. Pe Bană îl ştiam de când eram la Craiova, un puşti foarte talentat, care a reuşit să ajungă la prima echipă şi să demonstreze ce poate şi sper să aibă o carieră frumoasă. Mă bucur pentru el, mai ales că îl ştiu de când era mic şi îi urez să mă urmeze. Mai am contract cu Parma încă un an, m-am gândit numai la promovare, aşteptam să revenim în Serie A, după ce acum retrogradat acum 3 ani” a declarat Valentin Mihăilă.

„Fotbalistul meu preferat este Di Maria. Are toate calitățile, tehnică, viteză, determinare în joc. Obiectivul meu este să ajung la echipa Universității Craiova”, spunea în urmă cu câţiva ani Ştefan Bană, în cadrul unui material apărut pe pagina de YouTube La Provincia, în urmă cu 5 ani.

Rotaru: „Bană seamănă cu Mihăilă la explozia de pe loc şi amândoi sunt cocoşaţi”

Şi preşedintele Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a vorbit la final despre Ştefan Daniel Bană, cel care a dat semnalul revenirii pentru olteni în ultimele meciuri de campionat, cu Farul şi Sepsi, în acest ultim meci reuşind să şi marcheze primul său gol în tricoul Ştiinţei.„Reghecampf a spus despre Ștefan Bană, la prima lui descălecare, că se face mare. L-a debutat în Cupa României. Va fi cel mai mare produs. E la noi de când avea 10-11 ani. Acum scoate capul. Trebuie să le dăm încredere, să avem grijă de ei. Noi să fim echilibrați, ca să îi echilibrăm pe ei. La pauză m-am văzut cu Mihăilă. Cu el seamănă. Explozia de pe loc o are. Amândoi au fost cocoșați” a declarat Mihai Rotaru la Prima Sport.

SURSA: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/superliga/valentin-mihaila-are-un-urmas-la-universitatea-craiova-seamana-la-explozia-de-pe-loc-si-amandoi-sunt-cocosati-19900613

RECLAMĂ
Articolul precedentBrazilianul Raul Silva pleacă de la Universitatea Craiova în vara aceasta, dar e concentrat pe ultimul meci: „Este foarte important să ne calificăm în cupele europene”
Articolul următorSânziana Negru a dat lovitura după America Express! Bolid de lux, casă și business! Ce fel de șef e cu angajații săi. Cum e să aibă propriul restaurant