Acasă Monden S-a temut că va muri în orice clipă! Dansatoare celebră din România,...

S-a temut că va muri în orice clipă! Dansatoare celebră din România, momente de coșmar! Medicii au salvat-o în ultimul moment

453
0

Atunci când a ajuns de urgență la spital, medicii au rămas pur și simplu șocați de faptul că încă este în viață. Povestea cutremurătoare a celei mai sexy dansatoare a marcat-o, însă acum nu poate fi decât recunoscătoare pentru faptul că este în viață. A fost operată la ureche, după ani întregi de probleme. Mulți medici au refuzat să o opereze, din cauza complexității intervenției, dar astăzi a reușit să zâmbească din nou! Iată despre cine este vorba!

RECLAMĂ

Este una dintre cele mai apreciate și curtate dansatoare din România și, de foarte mulți ani, colaborează cu cei mai de succes maneliști de la noi. Mereu o vedem în videoclipuri cu zâmbetul pe buze și plină de viață, dar ascunde o poveste de coșmar!

S-a temut că va muri în orice clipă

Calvarul Florentinei a început la vârsta de nouă ani, atunci când a început să sesizeze probleme și durere la ureche. Pe atunci a fost dusă de urgență la spital și câțiva ani mai târziu, la vârsta de 18 ani, și-a dat seama că situația se agravează, în momentul în care a observat că îi curge sânge din ureche.

Deși medicii i-au recomandat să se opereze de pe atunci, Florentina a refuzat. A urmat tratamente diferite, pentru o perioadă a fost totul bine. Cu toate acestea, de la vârsta de 16 ani, auzul blondinei se modificase.

A început să audă puțin mai încet cu urechea respectivă, observând o diferență față de urechea sănătoasă. Ulterior, a mai mers la diverși medici, încercând să își rezolve problema doar cu tratament, fără să ajungă la operație.

”Eu când am fost mică am tras curent la ureche și am tot umblat prin spitale, să mă tratez, pentru că făceam infecție, îmi curgea urechea continuu. La vârsta de 9 ani eram să mor din cauza asta, pentru că se inflamase foarte rău, a venit salvarea, m-a luat, am stat internată. Până la 17 ani, în mare parte, stăteam numai la spital. Îmi făceau tratamente pe venă, ca să trateze problema la ureche. La 18 ani m-am trezit că îmi curgea foarte mult sânge din ureche, m-am dus la spital, mi-au spus că am otită și că trebuie să mă operez. La vârsta aceea eram mică, mentalitatea mea era foarte diferită, mi-au spus că trebuie să mă radă, m-am panicat, am refuzat să mă operez atunci”, a explicat, în exclusivitate, dansatoarea.

Frumoasa dansatoare a rămas fără auz, după ce s-a operat

Anul trecut, însă, în luna martie, au început problemele cu adevărat pentru frumoasa dansatoare. Situația s-a agravat, iar dansatoarea s-a confruntat cu atacuri de panică serioase, din cauza fricii de moarte.

De când medicii au anunțat-o că poate trece în neființă în orice moment, Florentina a decis că este momentul să acționeze și a încercat să caute un medic care să o opereze, dar ușile i-au fost închise: operația era cât se poate de dificilă.

”Pe baza spuselor medicilor care refuzau să mă opereze și îmi spuneau toți că pot să mor oricând, eu am avut niște atacuri de panică. Frica de moarte a intervenit și făceam atacuri de panică. Vedeam că nu mă simt bine, nu mai mâncam, amețeam, grețuri, făceam atacuri de panică continuu. Mă lua cu leșin, simțeam că mor atunci pe loc. Mereu chemam salvarea acasă, dar nu aveau ce să îmi facă”, a mai explicat blondina.

După foarte multe încercări, Florentina a găsit un medic care a acceptat să o opereze. Intervenția a fost una deosebit de dificilă, dar a fost un succes. Frumoasa dansatoare a mai primit o lovitură dură, imediat după operație.

Deși a bătut din ușă în ușă pentru a se putea opera, odată operată, Florentina și-a pierdut auzul.

”Nu mai aud, a trebuit să îmi pun aparat auditiv interior. El mi-a zis că o să se mai reducă din auz, am zis că nu e problemă, eu am crezut că se mai reduce puțin, nu să rămân de tot fără auz, mi-a dat cu virgulă puțin. Mi-a recidivat și m-am infectat iar, timp de patru luni m-am dus în fiecare lună la doctorul care m-a operat, să îmi aspire și să îmi cauterizeze”, a mai adăugat blondina.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/exclusiv-sa-temut-ca-va-muri-in-orice-clipa-dansatoare-celebra-din-romania-momente-de-cosmar-medicii-au-salvato-in-ultimul-moment-foto-297849.html

RECLAMĂ
Articolul precedentA „marcat” la poarta norocului! Andreea, soția lui Sergiu Hanca, arată incredibil de bine după ce a născut a treia oară
Articolul următorO cântăreață de la noi a izbucnit în plâns pe internet! Motivul pentru care nu a putut să-și mai stăpânească emoțiile. Fanii s-au speriat!