Acasă Monden O cântăreață de la noi a izbucnit în plâns pe internet! Motivul...

O cântăreață de la noi a izbucnit în plâns pe internet! Motivul pentru care nu a putut să-și mai stăpânească emoțiile. Fanii s-au speriat!

605
0

O vedetă de la noi a surprins pe toată lumea, asta după ce a publicat pe pagina ei de Tik Tok un clip video în care pe fundalul unei piese a izbucnit în lacrimi. Artista nu a oferit atunci mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, fanii fiind îngrijorați, însă reporterii Spynews.ro au luat legătura cu interpreta și ne-a spus și motivul. Cântăreața Irisha a trecut prin momente destul de delicate, iar artista nu a putut să-și mai stăpânească emoțiile și a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare. Mai precis, vedeta a publicat un clip video pe Tik Tok în care plângea în mașină pe fundalul unei piese.

RECLAMĂ

Motivul pentru care o cântăreață de la noi a izbucnit în plâns

Imediat, cei care o urmăresc pe platforma de socializare au întrebat-o ce s-a întâmplat în viața ei și ce a făcut-o să izbucnească în plâns. Contactată de reporterii Spynews.ro, Irisha ne-a mărturisit și motivul pentru care nu a putut să se mai abțină.

Cântăreața a vrut să le arate oamenilor prin intermediul clipului postat că și cei care apar în fața camerelor de filmat trec prin momente mai grele și suferințe, deși poate cei care îi urmăresc cred că tot timpul viața lor este roz și lipsită de griji.

”Oamenii cred că noi ăștia de apăr la tv și suntem persoane publice au senzația că noi nu trecem prin momente grele, nu trecem prin suferințe sau nu avem probleme și am postat acel video că am vrut să relatez că avem aceleași suferințe, că activitatea noastră diferă și nu suntem deloc altfel decât ne crede lumea. Suntem la fel de umani ca și ei, suntem oameni”, a spus Irisha, în exclusivitate pentru Spynews.ro.


Irisha susține că a început să plângă din cauza mai multor situații adunate din ultimele zile, iar una dintre acestea fiind reprezentate de moartea unei persoane dragi din familia ei. Cântăreața mărturisește că după ce se eliberează prin plâns simte că se liniștește și o ia de la capăt.
”Sunt mai multe situații de viață care te duc la un astfel de gest, mai multe s-au întâmplat, am avut și un deces în familie, sunt momente mai grele. Când se adună așa toate e o stare și ca să te descarci trebuie neapărat să plângi. Evident că după te eliberezi și parcă o iei de la capăt”, a mai zis ea.
Cum reuștește Irisha să treacă peste clipele grele
Irisha ne-a mai spus că atunci când are momente grele sau clipe mai tensionate, aceasta se descarcă prin plâns, deși o face foarte rar, dar și prin muncă. Ea susține că își găsește liniștea prin activitățile pe care le practică, prin muzică, prin cântat la pian, dar și prin sport.”Plâng destul de rar, aproape deloc, muncesc în sensul în care găsesc activități care îmi fac plăcere, iar sportul mă ajută foarte mult, cântatul la pian, activități care mă fac fericită sau mai fericită”, a mai spus Irisha.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/exclusiv-o-cantareata-de-la-noi-a-izbucnit-in-plans-pe-internet-motivul-pentru-care-nu-a-putut-sasi-mai-stapaneasca-emotiile-fanii-sau-speriat-297821.html

RECLAMĂ
Articolul precedentS-a temut că va muri în orice clipă! Dansatoare celebră din România, momente de coșmar! Medicii au salvat-o în ultimul moment
Articolul următorRecompensă uriașă pentru taximetristul din Cluj care a dus gratuit o mamă cu copilul la spital. “Încă nu l-am găsit”