Acasă STIRI SPORTIVE A „marcat” la poarta norocului! Andreea, soția lui Sergiu Hanca, arată incredibil...

A „marcat” la poarta norocului! Andreea, soția lui Sergiu Hanca, arată incredibil de bine după ce a născut a treia oară

450
0

Fotbaliștii români se pot lăuda cu ușurință la capitolul iubite și soții! Se știe că partenerele lor de viață sunt unele dintre cele mai frumoase femei din România. Este și cazul lui Andreei Hanca, soția fotbalistului Sergiu Hanca, care activează la Universitatea Craiova. Cei doi au împreună trei copii, două fete și un băiat.

RECLAMĂ

A „marcat” la poarta norocului! Andreea, soția lui Sergiu Hanca, arată incredibil de bine

Andreea, soția lui Sergiu Hanca, se poate mândri cu formele ei de invidiat. La finalul lui 2022, frumoasa blondină a născut cel de-al treilea copil al cuplului și s-a recuperat destul de rapid, ținând cont de imaginile postate de aceasta pe rețelele de socializare.

Deși a trecut prin trei sarcini, Andreea Hanca arată mai bine ca niciodată și nu se sfiește să se afișeze în ținute sumare. Internauții au fost muți de uimire când au văzut cât de bine s-a recuperat partenera lui Sergiu Hanca după ce a născut din nou. Nici nu e de mirare de ce blondina este considerată una dintre cele mai sexy soții de fotbaliști din România.

Partenera fotbalistului a avut complicații la ultima sarcină

La începutul lui noiembrie 2022, Andreea Hanca a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Din nefericire, tânăra mămică a întâmpinat și câteva complicații în timpul sarcinii. Ea a mărturisit ulterior prin ce clipe grele a trecut.

Soția fotbalistului mărturisea că a fost mai dificilă cea de-a treia sarcină, pentru că a întâmpinat probleme de sănătate pe care nu le-a mai avut înainte și a avut emoții mult mai mari înainte de naștere.

„Am crezut că o să fie floare la ureche a treia sarcină, dar nu a fost de loc așa, a fost cea mai dificilă. Am întâmpinat și niște probleme de sănătate, au trecut. Acum se mai fac simțite doar prin faptul că sunt epuizată. Vreau doar să dorm și să stau în pat toată ziua, dar nu pot să fac asta, pentru că Zian și Medeea mă țin în priză.”, a mai mărturisit soția lui Sergiu Hanca.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/a-marcat-la-poarta-norocului-andreea-sotia-lui-sergiu-hanca-arata-incredibil-de-bine-dupa-ce-a-nascut-a-treia-oara-galerie-foto-19581626

RECLAMĂ
Articolul precedentAnunțul neașteptat al lui Marcel Ciolacu. Cine ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale
Articolul următorS-a temut că va muri în orice clipă! Dansatoare celebră din România, momente de coșmar! Medicii au salvat-o în ultimul moment