Acasă Stiri Diana Şoşoacă vrea să ducă S.O.S. România în Parlamentul European „Vă daţi...

Diana Şoşoacă vrea să ducă S.O.S. România în Parlamentul European „Vă daţi seama, 20 de şoşocari pe acolo?”

275
0

Senatoarea Diana Şoşoacă vrea să ducă S.O.S. România în Parlamentul European. Senatoarea ieșeancă este convisă că va reuși să schimbe fața Europei după ce mai mulți membri ai partidului pe care l-a înființat vor face parte din viitorul Parlament European.

RECLAMĂ

Diana Şoşoacă vrea să ducă S.O.S. România în Parlamentul European

Diana Şoşoacă este convinsă că va schimba faţa Europei după ce mai mulți membri ai partidului S.O.S. România vor intra în Parlamentul European.

„Văd că sunteţi foarte neliniştiţi. Nu numai că Şoşoacă va intra în Parlamentul European, ci S.O.S. România va intra în Parlamentul European. Însă, într-adevăr, nu ar fi bine să rămân acolo pentru că este nevoie de mine aici, ca să fiu cu ochii pe voi ca pe butelie. Vă închipuiţi ce înseamnă cel puţin vreo 20 de şoşocari în Parlamentul European? Vă daţi seama că, în sfârşit, vom merge acolo verticali, mândri, suverani independenţi şi vom face ceea ce voi nu faceţi acolo? Vom face dreptate pentru România. Asta nu vă convine?“, a spus Diana Șoșoacă.

Senatorea Diana Şoşoacă se consideră favorită la preşedinție. Aceasta susţine că sondajele care o creditează cu un procent în jur de 5% sunt măsluite şi că ştie sigur că procentul ei este de peste 25%, iar al partidului pe care îl conduce, SOS România, de aproximativ 20%.
Senatoarea Diana Şoşoacă a declarat că stă foarte bine în sondaje.
„Eu sunt undeva acolo foarte sus în sondaje, ştiu asta. Mulţi mă întreabă dacă nu candidez. Dacă nu aş avea sprijinul poporului român nicio televiziune n-ar da în nimeni. De ce îmi cere Simion să mă unesc cu AUR dacă au în sondaje procente? Uitați-vă la diferenţa dintre sondajele false. Singurele sondaje adevărate sunt cele ce le face SRI de 4 ori pe an. La ora actuală sondajele stau în felul următor. Palada a spus că Diana Șoșoacă are 25 la sută la prezidenţiale. Dacă mă uit la sondaje, mi-au spus nişte băieţi care fac sondajele că procentul meu este atât de mare încât următorii trei la un loc nu mă pot ajunge. N-ar mai fi nevoie de al doilea tur“, a menționat Diana Șoșoacă.
Diana Șoșoacă: „M-am cam săturat de toate ajutoarele către Ucraina!“Liderul S.O.S. România a atacat vehement ajutoarele acordate de România Ucrainei, în condiţiile în care, susţine aceasta, românii „mor de foame“. Diana Şoşoacă i-a numit trădători pe parlamentarii români care susţin măsurile de ajutorare a Ucrainei, acuzându-l pe liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski că îşi bate joc de românii din Ucraina.
„M-am cam săturat de toate ajutoarele către Ucraina. Ajutăm pentru ce? La nivel mondial, am fost prima. Pace!!! Nimeni nu se interesează de pace. Neutralitate pentru România, pacea de la Bucureşti. Nicio problemă, noi am fost fraieri, a preluat-o Viktor Orban. Şi a cerut pacea de la Budapesta. Şi acum ce să vezi: Viktor Orban, care este naţionalist, face demersuri pentru pace. El se întâlneşte şi cu Biden, şi cu Putin, şi în China, iubeşte BRICS-ul şi o duce foarte bine.
Impune condiţii UE şi nu acceptă cerealele în Ungaria, şi nu mai acceptă să ajute Ucraina cu armament. „În timp ce noi, dăm tot ce avem pentru Ucraina, în timp ce Zelenski, dansator la bară, nu face altceva decât să îşi bată joc de românii din Ucraina. Ruşine să vă fie, antiromânilor ce sunteţi!”, a precizat senatoarea Diana Şoşoacă, ce vrea să ducă S.O.S. România în Parlamentul European.

sursa:https://stirilebzi.ro/diana-sosoaca-vrea-sa-duca-s-o-s-romania-in-parlamentul-european-va-dati-seama-20-de-sosocari-pe-acolo-21072?utm_source=SBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-POST&fbclid=IwAR27dEA0eBJ187W7b20C7zInkL3rRp4uypFPXzYFXXn5lK4nyRX7KsElZTo

RECLAMĂ
Articolul precedentRăzbunare cruntă. Ce a pățit un bărbat care nu și-a achitat datoria față de o prostituată cu care a întreținut relații intime
Articolul următorLiviu Vârciu și-a criticat fiica. „De ce să muncim, când avem TikTok?”