Home Monden Razboi total intre Catanga si Merisoreanu! O prietenie de 40 de ani...

Razboi total intre Catanga si Merisoreanu! O prietenie de 40 de ani s-a terminat in cateva minute! Schimbul de replici e aiuritor! “Cornelia m-a sunat si a inceput sa-si bage, sa-si scoata”/ “Daca mor, Elena sa nu vina la inmormantarea mea”

560
0
loading...

Nu te gandeai ca o prietenie de peste 40 de ani s-ar putea termina in cateva minute! Cornelia Catanga si Elena Maerisoreanu si-au declarat razboi! Elena Merisoareanu a fost invitata de o emisiune tv sa-i faca o farsa Corneliei Catanga. Cantareata de muzica populara a acceptat imediat cand a auzit ca este vorba despre prietena ei buna. In timpul filmarilor, Merisoreanu le-a spus unora din cei prezenti acolo “Fa, ce tiganca frumoasa e Catanga”, insa, conform regulilor “telefonului fara fir”, la urechile Corneliei a ajuns altfel informatia: “Ia uite, si tiganca asta s-a apucat de slabit”. Moment in care Cornelia Catanga a luat foc!

loading...
loading...

“Catanga a fost dezinformata. Eu n-am zis asa ceva. Ba din contra. Am spus “Ce tiganca frumoasa e Catanga!”. Probabil, cine i-a zis a bagat de la el. Eu n-as avea cum sa vorbesc urat despre Catanga care mi-e prietena, am fost buna prietena cu mama ei, au stat la mine in casa cat am fost eu plecata in strainatate, au avut grija de sotul meu, de copiii mei. M-au ajutat mult, si eu pe ele. O respect pe Cornelia si n-o sa-i vorbesc vreodata urat. Ea m-a sunat si a inceput sa-si bage, sa-si scoata, fara sa ma intrebe ceva. Daca ii zicea persoana respectiva ceva, trebuia sa ma sune pe mine si sa ma intrebe, vorba aia, ne stim de ani buni. Eu m-am enervat si am incheiat convorbirea. Apoi, ieri, m-a sunat de vreo cinci ori, dar nu i-am mai raspuns ca sa nu ne certam aiurea. O astept sa-si dea seama ca a gresit si sa-si ceara iertare”, a declarat Elena Merisoareanu pentru WOWbiz.ro.Cornelia Catanga

De partea cealalta, Catanga e foc si para! “Am auzit ca a vorbit urat despre mine si m-a deranjat. Mi-au spus colegi de-ai nostri. Eu n-am de ce sa-mi cer scuze. Oricum, pot spune ca a pierdut o prietenie de 40 si ceva de ani, nu un dusman. A pierdut o prietena. Eu o respect, am stat in casa ei cu mama mea, dar nu trebuia sa vorbeasca asa despre mine. I-am si zis ca daca mor, sa nu vina la inmormantarea mea”, ne-a spus Cornelia Catanga.

loading...
loading...