Acasă STIRI SPORTIVE Mititelu anunţă că şi-a înscris echipa în Liga a II-a!

Mititelu anunţă că şi-a înscris echipa în Liga a II-a!

498
0

Siteul oficial al clubului Universitatea Craiova anunţă într-un comunicat postat la ora 14:26 că gruparea olteană a depus azi la sediul FRF toate documentele necesare înscrierii în Liga a II-a. Comunicatul respectiv confirmă informaţia privind găzduirea meciurilor de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin, menţionându-se data reunirii oficiale a echipei, dar şi cea a primului meci amical.

RECLAMĂ

Iată comunicatul integral postat pe siteul clubului:

Astazi, juristul clubului, Mircea Moise, a depus, in numele UNIVERSITATII CRAIOVA, la Federatia Romana de Fotbal toate documentele necesare in vederea inscrierii echipei in Liga a II-a, sezonul 2013/2014. Meciurile de pe teren propriu ale Universitatii Craiova se vor disputa pe stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin.
Reunirea echipei are loc pe 22 iulie, cand va avea loc vizita medicala, urmand ca incepand cu 26 iulie sa demareze prima parte a pregatirii centralizate! Primul joc al UNIVERSITATII CRAIOVA, dupa 2 ani de neparticipare, va avea loc pe 4 august, la Severin.
De asemenea, antrenorul NICOLO NAPOLI incearca, in aceste zile, perfectarea unui meci amical cu o formatie importanta din Serie A, ce ar urma sa se dispute la sfarsitul lunii august. sursa: liga2.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentAntonie Solomon, CONDAMNAT la 3 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită
Articolul următorRazboi total intre Catanga si Merisoreanu! O prietenie de 40 de ani s-a terminat in cateva minute! Schimbul de replici e aiuritor! „Cornelia m-a sunat si a inceput sa-si bage, sa-si scoata”/ „Daca mor, Elena sa nu vina la inmormantarea mea”