Home Stiri Recompensă uriașă pentru taximetristul din Cluj care a dus gratuit o mamă...

Recompensă uriașă pentru taximetristul din Cluj care a dus gratuit o mamă cu copilul la spital. “Încă nu l-am găsit”

103
0
loading...

Taximetriștii din Cluj-Napoca își caută colegul care a transportat gratuit o mamă cu copilul, de urgență, la spital. Femeia nu avea destui bani, iar gestul său de omenie a impresionat pe toată lumea.

loading...

Bărbatul e, însă, de negăsit. Colegii vor să-l premieze cu un abonament gratuit pe cinci ani la dispeceratul de taxi, sau chiar cu o mașină electrică, dacă e deja angajat.

Ioan Pugna, vicepreședintele Asociației Taximetriștilor din Cluj, a declarat, pentru Știrile PRO TV că, se străduiește de câteva zile să verifice știrea. Informația a fost publicată inițial pe un grup de Facebook, dar nu este clar când a avut loc cursa respectivă, și nici cine e autoarea postării.

Ioan Pugna: “A devenit deja o ambiție personală să-l găsesc. Tocmai de aceea, am postat pe pagina asociației, că oferim un premiu, constând în dispeceratul pe cinci ani- gratuit. Iar dacă e angajat, îî oferim o mașină electrică.”

Dispeceratul costă 220 de lei pe lună, ceea ce înseamnă că, în decurs de cinci ani, bărbatul ar economisi 13.200 de lei, echivalentul sumei de 2600 de euro.

Gestul de omenie al taximetristului a impresionat utilizatorii pe rețelele de socializare

Cazul taximetristului mărinimos a fost relatat de un alt șofer pe un grup de Facebook. O mamă care a apelat la serviciile sale ca să ajungă cu copilul la spital, i-a dat apoi un mesaj, precizând că are doar 16 lei să îi dea pe cursă.

Cel mai probabil, cursa ar fi valorat mai mult, însă taximetristul a refuzat să ia vreun ban. I-a răspuns că ajunge imediat și îi va duce gratis la Urgențe.

Potrivit Știri de Cluj, acesta a postat și o fotografie cu discuția între femeie și șoferul de taxi.

Sursa: StirilePROTV

loading...