Acasă Monden Nu mai este un secret! Din ce face bani Adi Rus, soțul...

Nu mai este un secret! Din ce face bani Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, după ce s-a retras din fotbal. Afacerea din care câștigă bani frumoși –

311
0

Pe Vlăduța Lupău o știe toată lumea, fiind una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere, în schimb, soțul ei preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Iată cu ce se ocupă Adi Rus.

RECLAMĂ

Vlăduța Lupău și Adi Rus, fostul portar al celor de la CFR Cluj, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Cei doi au împreună un băiețel, pe Iair, care are deja un an.

Vlăduța este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară și de petrecere de la noi din țară. Artista este foarte activă în online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, la polul opus, soțul ei, Adi Rus, preferă să stea în umbră.

Din ce face bani Adi Rus

Adi Rus și-a petrecut cea mai parte din cariera de fotbalist pe banca de rezervă, numele lui a devenit sonor după ce a fost implicat într-un scandal. În 2015, el a fost suspendat pentru 20 de etape, după ce a fost implicat într-o altercație cu un susținător al echipei adverse, alături de fratele său, Ionuț Rus, notează redacția.ro.

După ce s-a retras din fotbal, Adi Rus s-a lansat în afaceri, devenind antreprenor. Acesta și-a deschis o firmă de pază în Cluj-Napoca, care are mare succes.
Cu toate acestea, Adrian Rus nu a reușit să depășească veniturile soției sale, care câștigă bani frumoși din muzică, acest lucru a fost recunoscut chiar de el, la un moment dat.

Fostul fotbalist a avut parte de susținere în afaceri din partea familiei sale.
Cu ce se ocupă familia lui Adrian Rus

Familia lui Adrian Rus este bine cunoscută în lumea afacerilor și a serviciilor de securitate din Cluj. Tatăl său, Toma Rus, a deținut poziții importante în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, inclusiv cea de chestor de poliție și secretar de stat. Toma Rus a condus Brigada de Combatere a Criminalității Organizate din Cluj până în luna decembrie a anului 2006. Ulterior, el s-a retras din activitate și a investit într-o fermă de bizoni în Recea Cristur, pe lângă preluarea conducerii unei firme de securitate împreună cu fiul său, mai scrie sursa citată.

Sursă foto: Instagram/ Vlăduța Lupău
Sursă: https://www.protv.ro/articol/93932-cu-ce-se-ocupa-adi-rus-sotul-vladutei-lupau-fostul-portar-de-la-cfr-cluj-sta-in-umbra-sotiei?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=stirileprotv_fb

RECLAMĂ
Articolul precedentDouă persoane bănuite de trafic şi deţinere de droguri de mare risc în Galaţi şi Vrancea, arestate preventiv
Articolul următorEXCLUSIV: Interviu cu indragita interpreta de Muzica populara Luminita Ciolan