Acasă Interviuri EXCLUSIV: Interviu cu indragita interpreta de Muzica populara Luminita Ciolan

EXCLUSIV: Interviu cu indragita interpreta de Muzica populara Luminita Ciolan

1777
0

TVF Oltenia: Bună ziua și bine te-am găsit dragă Luminita! Să ști că ne face o mare plăcere să te avem invitată astăzi la interviul pe care ni-l oferi nouă, dar și publicului curios să te cunoască. Vom discuta atât despre viața ta, cât și despre proiectele tale muzicale și cu siguranță vom afla o grămadă de informații noi despre tine. Spune-ne cine este talentata solistă de muzică populară Luminita Ciolan  ?

RECLAMĂ

Luminita Ciolan:Bună ziua! Și eu mă bucur  mult că îmi acordați această oportunitate și că prin intermediul dvs o să dezvălui câteva lucruri importante din viața mea, publicului ce mă apreciază.

Sunt născută în județul Mehedinți, la periferia orașului Dr Tr Severin și provin dintr-o familie modestă ,care a fost alături de mine întotdeauna, în orice situație. Susținerea familiei,a fraților și a soțului meu contează foarte mult pentru mine,fiind ,de fapt tot ceea ce am nevoie.

TVF Oltenia: Ai un talent deosebit de a cânta! Când ți-ai dat seama că muzica este drumul tău? Există un artist care ți-a influențat stilul?

Luminita Ciolan: Vă mulțumesc pentru apreciere!

Știu doar că dintotdeauna mi-a plăcut să cânt ,mi-a plăcut muzica și aici vorbesc despre toate genurile muzicale.

Am început să cânt la evenimente, de pe la vârsta de 22 de ani,tot în acea perioadă urmam cursuri de canto la Școala de Arte din oraș,sub îndrumarea d-nei profesor de canto, Doina Durdan.

Am încercat sa-mi creez propriul stil,desigur fiind inspirată de mai mulți artiști, care la rândul lor și-au creat un stil propriu.

TVF Oltenia: Povestește-ne cum este să fi solistă de muzică populară. Ce senzație este pentru tine și ce ai învățat până acum despre muzică.

Luminita Ciolan:Sa fii solistă de muzică populară este ,din punctul meu de vedere, un lucru extraordinar de frumos dar și… dificil, uneori!Spun dificil, atunci când intervine la un moment dat, oboseala și stresul….însă toate acestea trec mult mai ușor atunci când observi că evenimentele tale sunt de cele mai multe ori reușite, toată lumea este mulțumită si revii cu drag la alte evenimente.

 Acesta este cel mai plăcut sentiment ,ca la finalul evenimentului să primești mulțumiri din partea tuturor.

Despre muzică am învățat că este frumoasă în toate formele ei, că întotdeauna voi avea de studiat ,și că muzica este de fapt un pansament pentru suflet, în toate momentele lui ,fericite sau….triste.

TVF Oltenia: Povestește-ne o amintire foarte dragă ție, din toată viața de până acum!

Luminita Ciolan: Îmi amintesc cu drag când am cântat pentru prima dată la un eveniment,, serios’’ pe atunci,pentru mine…la o horă într-un sat ,pentru că era zi de sărbătoare  și a fost atât de multă lume încât eu nu mă mai puteam zării din mulțime!

Repertoriu sau melodii multe nu prea aveam ,vreo 10 ca și număr, însă bucuria aceea că toată lumea juca și nu ținea cont neapărat de ceea ce cântam eu pe atunci, și ca toți oamenii erau atât de veseli ,mi-a rămas întipărită în memorie.

TVF Oltenia: Care ar fi trei lucruri pe care toată lumea ar trebui să le cunoască despre tine?

Luminita Ciolan: Mă consider un om simplu,nu foarte complicat.

Mă implic foarte mult atunci când îmi doresc ceva și mă dedic acelui lucru,îmi plac oamenii frumoși la suflet și sunt exagerat de protectoare cu persoanele dragi mie.

TVF Oltenia: Ce model ai in muzica populara?

Luminita Ciolan: Ascult diferite genuri muzicale, diferiți artiști de muzică populară.Mi-ar fi destul de greu să îi selectez sau să îi pun într-o  anume ordine.Am încercat sa culeg ce este mai frumos și mai bun de la fiecare artist drag în parte.

TVF Oltenia:  Care sunt proiectele la care mai lucrezi și ce-ți propui pe viitor?

Luminita Ciolan: Alături de colegii mei,Formația M&C band ,și alături de colegul meu Alex de la Severin ,ne-am propus ca în perioada următoare să pregătim câteva melodii atât proprii,cât și colaje cover pentru publicul nostru frumos. O să filmăm și câteva videoclipuri, dar și câteva colinde, pentru că se apropie cea mai frumoasă sărbătoare din an,sărbătoarea Crăciunului.

Pe viitor îmi propun să realizez un cd personal cu melodii diversificate din zona Banatului,Olteniei dar și a Serbiei.

TVF Oltenia: Cu ce profesor ai lucrat si lucrezi?

Luminita Ciolan: Așa cum am mai spus și la începutul acestui interviu, profesorul meu de canto ce m-a susținut și a avut încredere în mine de la vârsta de 22 de ani,când am început sa cânt, este dna Doina Durdan.

Îi mulțumesc pe această cale și îmi face deosebită placere ori de câte ori am ocazia ,să reamintesc asta și să mă mândresc că am fost și  sunt eleva dumneaei.

TVF Oltenia: Un gând pentru cei care iți apreciază muzica!

Luminita Ciolan: Aș vrea să le reamintesc tuturor celor ce mă apreciază că fără ei și fără mesajele frumoase din partea lor ,muzica noastră nu ar fi trăită atât de frumos.

Le mulțumim pentru că sunt alături de noi ,pentru că ne urmăresc mereu, și le promitem multe noutăți muzicale.

Îmbrățișări pentru toți prietenii noștri!

RECLAMĂ
Articolul precedentNu mai este un secret! Din ce face bani Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, după ce s-a retras din fotbal. Afacerea din care câștigă bani frumoși –
Articolul următorŞOC după ruşinea cu Rapid. Rotaru s-a răzgândit şi a adus un nou antrenor la U Craiova. Va debuta chiar în meciul de miercuri