Acasă Stiri Două persoane bănuite de trafic şi deţinere de droguri de mare risc...

Două persoane bănuite de trafic şi deţinere de droguri de mare risc în Galaţi şi Vrancea, arestate preventiv

245
0

Două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc în judeţele Galaţi şi Vrancea şi deţinere de droguri de mare risc pentru consumul propriu, ambele în formă continuată, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

RECLAMĂ

„La data de 26 octombrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, împreună cu procurorii DIICOT Vrancea, au documentat activitatea infracţională a două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu, ambele în formă continuată. Din cercetări a reieşit că, pe parcursul anului 2023, în mod repetat, bănuiţii ar fi procurat, deţinut şi comercializat, diferite cantităţi de drog de mare risc, cunoscut sub denumirea de „cristal” (3-CMC), către consumatori din judeţele Vrancea şi Galaţi”, a informat sâmbătă DIICOT Vrancea.

Pe 26 octombrie, una dintre persoanele bănuite a fost prinsă în flagrant delict în timp ce comercializa 10 doze de cristal (3-CMC) pentru 1.500 de lei.

Ulterior, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară în judeţul Galaţi, fiind descoperite şi ridicate cinci plante de canabis uscate, mai multe obiecte purtătoare de urme, telefoane mobile şi 2.000 de lei.

Procurorii DIICOT Vrancea au dispus reţinerea, pentru 24 de ore a celor două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu, ambele în formă continuată, iar în cursul zilei de 27 octombrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vrancea a dispus arestarea preventivă a persoanelor, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi. 

Sursa: Agerpres

RECLAMĂ
Articolul precedent„M-a făcut să-i dau unfollow după această fază”. Adelina Pestrițu, șocată de atitudinea lui Kendall Jenner după ce a întâlnit-o într-un restaurant la Paris
Articolul următorNu mai este un secret! Din ce face bani Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, după ce s-a retras din fotbal. Afacerea din care câștigă bani frumoși –