Acasă Monden Nicolae Guță, în vizorul ANAF! Manelistul este verificat după donațiile uriașe de...

Nicolae Guță, în vizorul ANAF! Manelistul este verificat după donațiile uriașe de pe TikTok

432
0

Anchetă uriașă. Manelistul Nicolae Guță a ajuns în vizorul Fiscului. Inspectorii ANAF fac verificări după ce acesta ar fi primit donații de aproximativ 200 de mii de dolari prin aplicația TikTok, în urma unui live ce a ținut 4 ore. 

RECLAMĂ

Cântărețul de muzică de petrecere a doborât un record pe Tiktok. 80 de mii de români s-au uitat la live-ul lui Nicolae Guță în care făcea și dedicații. Înregistrarea a durat patru ore, timp în care utilizatorii au făcut donații uriașe. S-au strâns 180 de mii de dolari.

După ce Tiktok va lua o parte din bani, Nicolae Guță ar rămâne cu suma 50 de mii de dolari. Astfel, ANAF vrea să verifice dacă nu cumva este vorba despre o nouă metodă de spălare de bani pe rețeaua de socializare.Controalele nu-l vizează doar pe cântărețul de manele, ci pe toți influencerii care fac astfel de live-uri și primesc donații.

sursa: https://www.realitatea.net/stiri/actual/nicolae-guta-in-vizorul-anaf-manelistul-este-verificat-dupa-donatiile-uriase-de-pe-tiktok_660b9734d030f778f833d33b

RECLAMĂ
Articolul precedentRareș Bogdan: Ciucă va fi 100% președintele României. E mai bun decât Ciolacu „de la mare distanță”
Articolul următorMomentul în care Adrian Mititelu s-a jignit de 3 ori în câteva secunde, în dialogul cu Ilie Dumitrescu