Acasă STIRI SPORTIVE Momentul în care Adrian Mititelu s-a jignit de 3 ori în câteva...

Momentul în care Adrian Mititelu s-a jignit de 3 ori în câteva secunde, în dialogul cu Ilie Dumitrescu

278
0

Adrian Mititelu (56 de ani) a avut luni o intervenție telefonică la Fotbal Club, a doua zi după meciul dintre FCU Craiova și Oțelul Galați, scor 1-2, disputat în etapa secundă de play-out. 

RECLAMĂ

Patronul oltenilor a vorbit despre mai multe probleme din jurul echipei, printre care și o stare generală de nemulțumire creată printre jucători și pornită de la căpitanul Vlad Achim, care între timp a rămas fără banderolă. 

Adrian Mititelu s-a făcut „prost” pentru că le-a ținut partea jucătorilor în conflictul cu Dan Vasilică

La un moment dat, omul de afaceri a purtat un dialog cu Ilie Dumitrescu, unul dintre invitați. Expertul Digi Sport l-a întrebat „De ce i-ați primit (n.r. pe jucători) la discuții? Cum să vină să comenteze programul de antrenament, că e foarte dur?”.

A urmat un răspuns cât se poate de sincer din partea lui Mititelu: „De prost, dom’ne, de prost! De aia i-am chemat la discuții. Dacă sunt prost…”.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/momentul-in-care-adrian-mititelu-s-a-jignit-de-3-ori-in-cateva-secunde-in-dialogul-cu-ilie-dumitrescu-2896595

RECLAMĂ
Articolul precedentNicolae Guță, în vizorul ANAF! Manelistul este verificat după donațiile uriașe de pe TikTok
Articolul următorImagini exclusive cu Cristina Pucean, după despărțirea de Bogdan de la Ploiești. Când, unde și cu cine am surprins-o pe celebra dansatoare