Acasă Stiri Rareș Bogdan: Ciucă va fi 100% președintele României. E mai bun decât...

Rareș Bogdan: Ciucă va fi 100% președintele României. E mai bun decât Ciolacu „de la mare distanță”

247
0

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan spune că președintele PNL, Nicolae Ciucă, va fi „100%” președintele României.

RECLAMĂ

„PNL va da președintele României. Deocamdată nu am vorbit de negocieri pentru președinte, e o funcție care nu poate fi negociată la o masă și trebuie discutată o opțiune și o strategie după alegerile europarlamentare a spus Rareș Bogdan. El a adăugat că Ciucă va fi „100% președintele României”. 

„E un om foarte echilibrat, rațional, cu mult bun simț. Eu spun că e cel mai potrivit. Ca președinte al României, datorită echilibrului, raționalității și modului în care ține echilibru într-o coaliție cu tensiuni uriașe. Faptul că aținut această coaliție, faptul că a reușit să ne convingă că este important să ne gândim la stabilitatea României într-un context mai intempestiv, cred că e cel mai potrivit pentru a asigura echilibrul României, care are în primul rând nevoie de stabilitate”, a susținut el la un post TV.

Întrebat dacă Ciucă e mai bun pentru această funcție decât Ciolacu, Bogdan a răspuns: „E la mare distanță, e mai bun ca oricare dintre candidați”.

sursa:https://www.realitatea.net/stiri/actual/rares-bogdan-ciuca-va-fi-100-presedintele-romaniei-e-mai-bun-decat-ciolacu-de-la-mare-distanta_660ba5c07599fd21de2ec192

RECLAMĂ
Articolul precedentCoduri galben și portocaliu de vânt în toată țara. ANM a publicat harta zonelor care vor fi afectate puternic
Articolul următorNicolae Guță, în vizorul ANAF! Manelistul este verificat după donațiile uriașe de pe TikTok